Red Dead Redemption 2:n pc-versiosta saatiin taas vihiä / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Redemption 2:n pc-versiosta saatiin taas vihiä

13.05.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Red Dead Redemption 2:n mahdollisesta pc-julkaisusta on saatu uutta vihiä.

Viime syksynä PS4:lle ja Xbox Onelle julkaistua länkkärieeposta ei ole toistaiseksi vahvistettu pc:lle, mutta huhuja ja toiveita pc-julkaisusta on liikkunut jo pitkän aikaa ennen julkaisua. Tuoreimpana viittauksena Red Dead Redemption 2:n potentiaaliseen pc-versioon Reddit-sivuston käyttäjät ovat löytäneet fysiikkaohjelmoijana toimineen Nan Man LinkedIn-profiilin, jossa kerrotaan hänen työskennelleen Red Dead Redemption 2:n pc- ja konsoliversioiden parissa.

Red Dead Redemption 2:n pc-versiosta saatiin myös viime vuonna vihiä ohjelmoijan LinkedIn-profiilin kautta. Kuten tuolloin, myös nyt viittaus vahvistamattomaan julkaisuun poistui profiilista varsin pian julkisuuteen tulon jälkeen.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Heh, onneksi konsoliversiosta ei tarvitse saada vihiä ;)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Näin jälkeenpäin ei ole peliä ikävä kun on pelannut useita pelimäisempiä pelejä sen jälkeen. Hyvä kokemus kyllä mutta ei kyllä pelillisesti erityisen nautittava vaan enemmän työläs. Tätä tosin sanottiin jo silloin julkaisun aikoihin, joten ei tämä kai mikään uutinen ole. Itse vain jotenkin tiedostaa sen paremmin nyt kun peliin on saanut enemmän etäisyyttä jne.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Pc-version kiinnostaisi kyllä mutta niin kiinnostaisi ensimmäinen osakin.

Nostoja