Red Dead Redemption 2:n Steam-julkaisun taival alkoi takkuisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Redemption 2:n Steam-julkaisun taival alkoi takkuisesti

9.12.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Rockstar Gamesin suurpeli Red Dead Redemption 2 saapui viimein viime viikolla myös Steam-jakelualustalle, mutta julkaisun alkutaival on ollut ongelmallinen.

Red Dead Redemption 2:n Steam-käyttäjäarviot kertovat karua kieltä peliä koskevista ongelmista. Merkittävä osa pelin saamista käyttäjäarvioista on negatiivisia, ja negatiivisen arvion jättäneet käyttäjät viittaavat lähes poikkeuksetta peliä riivaaviin teknisiin ongelmiin. Arvioiden perusteella peli kaatuilee säännöllisesti, jonka lisäksi käyttäjät kertovat myös ongelmista Rockstarin oman käynnistysohjelmiston kanssa. Steam-version käynnistämä Rockstar Launcher ei nimittäin tunnu tunnistavan Steamista tehtyjä ostoksia, vaikka pelin olisi käynnistänyt suoraan Steamista.

Pelaajamäärissäkään mitattuna Red Dead Redemption 2:n Steam-versio ei ole menestys. Pelaajamääriä tilastoivan Steam Chartsin mukaan pelillä oli viikonlopun aikana enimmillään hieman yli 40 000 pelaajaa Steamissa. Pelaajamäärät olivat siis parhaimmillaan samalla tasolla kuin Grand Theft Auto V:n alimmat pelaajamäärät viikonloppuna. Peli julkaistiin pc:lle alun perin jo kuukausi sitten muilla kauppapaikoilla, mikä selittänee osan Steam-pelaajien vähäisestä määrästä. Steam-julkaisua voi tuskin pitää menestyksenä tästäkään huolimatta.

Lähde: Steam Charts, Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Miksi ostaisin Steamistä 74€ maksavan Special Editionin kun sain saman Rockstar Games storesta 32€ hintaan

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En oikein ymmärrä tätä Rockstartin perseilyä tämän pc-version kanssa. Muistaakseni GTA V:ssä ei ollut mitään ongelmia, koskaan. Siis ainakaan minulla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ilmeisesti sen launcherin aikaansaannosta, jos siis aiempi peli ollut ainakin yhdellä ihmisellä toimiva.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Onneks ite välttyny ongelmilta.

Nostoja