Red Dead Redemption 2:ta varten ei ole suunnitteilla uutta yksinpelisisältöä – "olemme sataprosenttisen keskittyneitä verkkopuoleen" / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Redemption 2:ta varten ei ole suunnitteilla uutta yksinpelisisältöä – "olemme sataprosenttisen keskittyneitä verkkopuoleen"

28.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Red Dead Online, Red Dead Redemption 2, rockstar games, DLC, laajennus, moninpeli, rdr, Red Dead Redemption

Red Dead Redemption 2 kokee näillä näkymin saman kohtalon Grand Theft Auto V:n kanssa, mitä tulee uuteen yksinpelisisältöön. Tuoreessa haastattelussa VG247-sivuston kanssa Rockstar Games on vahvistanut, ettei pelitalolla ole suunnitelmia julkaista villin lännen kokemukseen sen yksinpelipuolta laajentavia lisäsäosia.

– Olemme sataprosenttisen keskittyneitä verkkopuoleen tällä hetkellä -- ja toivomme tuovamme kaiken, mitä pelaajat rakastavat yksinpelipuolessa verkkomaailmaan, Rockstarin verkkotuotannon puolella vaikuttava Katie Pica toteaa.

Verkkopuolen tuottaja Tarek Hamad selitti asiaa tarkemmin toteamalla, kuinka kehitystiimin päämääränä on jatkaa uudenlaisten aktiviteettien, satunnaistapahtumien, hahmojen kuin vuorovaikutusten esittelyjä vastatakseen verkkokokemuksella Red Dead Redemption 2:n tarinasta tuttua maailmaa. Viimeisimpänä peli vastaanotti aiemmin syyskuussa Frontier Pursuitsiksi kutsutun päivityksen, joka toi peliin kolme omaksuttavissa olevaa ammattiroolia.

Roolien lisäyksen jälkeen Rockstarin olisi tarkoitus tietysti esitellä niitä uutta aina vain laajempaa puuhasteltavaa ja tuoda peliin myös kokonaan uusia rooleja, jotka voisivat painottaa enemmän esimerkiksi vähemmän kunniakkaampia pelitapoja. Pientilojen hankinta ja yhteistyönä tehtävät heist-ryöstötehtävät ovat yhtälailla ideoita, joita Rockstarilla on pyöritelty suunnittelupöydällä. Pelistä kerätyn datan perusteella nimenomaan yhteistyö kiinnostaa pelaajia tällä hetkellä esimerkiksi kilpailullisempaa pelaamista enemmän.

VG247:n haastattelu Red Dead Onlinen tulevaisuutta koskien on kokonaisuudessaan luettavissa läpi tästä

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No ei kyllä yllätä tämä yhtään....Samalla tavoinhan Rockstar teki GTA V:n kohdalla, moninpelin puolelta ne rahat kääritään ja saadaan pelaajat pidettyä mukana vielä vuosia pelin julkaisun jälkeenkin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ei millään muotoa yllätys, mutta silti valtava pettymys.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ei muuta kun kaikki ostamaan vain kultaa online puolelle että varmasti keskittyvät vain moninpeleihin myös jatkossakin :)

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

"...ja toivomme tuovamme kaiken, mitä pelaajat rakastavat yksinpelipuolessa verkkomaailmaan"

Hmm... Itsestä ainakin tuntuu jotenkin että se on menossa päinvastaiseen suuntaan siitä... Ja ei kyllä yllättänyt että vaan monin-/nettipeliin keskittyvät. Koska kukas sitä enään nykyisin yksinpelejä pelaa tai tarinoista/juonista yms. välittää.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Toivottavasti undead nightmare silti tapahtuu joskus aikanaan.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Rockstar on tehnyt tälle sukupolvelle 6 vuodessa tasan yhden pelin, eli Red Dead Redemption 2:n.

Viime sukupolvessa Rockstar teki/julkaisi viiden vuoden sisällä (2008-2013) 4 loistavaa peliä: GTA IV, RDR, Max Payne 3 ja GTA V. Neljä peliä viidessä vuodessa, ja sitäkin ennemmin tuli se Midnight Club ja pöytätennispeli.

Eli onlinepuolelta tuleva raha kannattaa niin paljon, että muuhun ei ole edes syytä keskittyäkään.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No jaa, en kyllä edes tiedä mitä lisäriä se massiivinen RDR2 kaipaisi. Zombie-lisäri on jo nähty eikä pelkästään sen toisintaminen äkkiseltään riitä.

Rahaahan siellä halutaan vain pumpata mutta jos tuosta edes osa pitää paikkansa niin ehkä ne saavat sen raakileen sellaiseen kuntoon että siellä jaksaisi joskus vielä käydäkin. Online tuossa pelissä kuitenkin on se, joka kaipaa kehittämistä eikä yksinpeli.