Red Dead Redemption 2:ta varten ei ole suunnitteilla uutta yksinpelisisältöä – ”olemme sataprosenttisen keskittyneitä verkkopuoleen”

Rockstarin keskittyminen on täysin Red Dead Onlinen laajentamisessa, mutta myös siihen luvataan mukaan yksinpelifiilistä.

28.9.2019 15:03

Red Dead Redemption 2 kokee näillä näkymin saman kohtalon Grand Theft Auto V:n kanssa, mitä tulee uuteen yksinpelisisältöön. Tuoreessa haastattelussa VG247-sivuston kanssa Rockstar Games on vahvistanut, ettei pelitalolla ole suunnitelmia julkaista villin lännen kokemukseen sen yksinpelipuolta laajentavia lisäsäosia.

– Olemme sataprosenttisen keskittyneitä verkkopuoleen tällä hetkellä — ja toivomme tuovamme kaiken, mitä pelaajat rakastavat yksinpelipuolessa verkkomaailmaan, Rockstarin verkkotuotannon puolella vaikuttava Katie Pica toteaa.

Verkkopuolen tuottaja Tarek Hamad selitti asiaa tarkemmin toteamalla, kuinka kehitystiimin päämääränä on jatkaa uudenlaisten aktiviteettien, satunnaistapahtumien, hahmojen kuin vuorovaikutusten esittelyjä vastatakseen verkkokokemuksella Red Dead Redemption 2:n tarinasta tuttua maailmaa. Viimeisimpänä peli vastaanotti aiemmin syyskuussa Frontier Pursuitsiksi kutsutun päivityksen, joka toi peliin kolme omaksuttavissa olevaa ammattiroolia.

Roolien lisäyksen jälkeen Rockstarin olisi tarkoitus tietysti esitellä niitä uutta aina vain laajempaa puuhasteltavaa ja tuoda peliin myös kokonaan uusia rooleja, jotka voisivat painottaa enemmän esimerkiksi vähemmän kunniakkaampia pelitapoja. Pientilojen hankinta ja yhteistyönä tehtävät heist-ryöstötehtävät ovat yhtälailla ideoita, joita Rockstarilla on pyöritelty suunnittelupöydällä. Pelistä kerätyn datan perusteella nimenomaan yhteistyö kiinnostaa pelaajia tällä hetkellä esimerkiksi kilpailullisempaa pelaamista enemmän.

VG247:n haastattelu Red Dead Onlinen tulevaisuutta koskien on kokonaisuudessaan luettavissa läpi tästä

Lähde: VG247

Lisää luettavaa