Red XIII! Hojo! Jenova! Uusi Final Fantasy VII Remake -traileri pursuaa taas nähtävää

Final Fantasy VII Remaken trailerijuna se vain kulkee. Uudella pätkällä piisaa pituutta melkein neljä minuuttia.

31.1.2020 12:36

Final Fantasy VII Remake saattoi lykkääntyä hiljattain, mutta se ei ole estänyt Square Enixia jatkamasta pelin esittelyä. Lähemmäs neljän minuutin pituinen uusi traileri on nyt ulkona, eikä se taaskaan ujostele esittää tuoretta materiaalia katsojilleen. Ruudulle saadaan esimerkiksi taas joukko paljastustaan tähän asti odottaneita hahmoja niin pahisten kuin hyvistenkin puolelta sekä myös muutamia täysin uusia elementtejä.

Pelikuvaakin taas piisaa. Näytille on saatu muun muassa taas yksi tuore summon-animaatio sekä juonen kannalta merkittävä pomotaistelu.

Final Fantasy VII Remaken musiikkipuolta on sitäkin avattu näin perjantaina. Traileri paljastaa nimittäin pelin tunnarina toimivan Hollow-kappaleen, jota on ollut mukana luomassa Final Fantasyn säveltäjäveteraani Nobue Uematsu. Tähän liittyen Square Enix onkin julkaissut vielä kappaleen työstöstä kertovan oman erikoisvideonsa.

Muita Remaken parissa työskenteleviä säveltäjiä ovat ainakin Masashi Hamauzu (Final Fantasy X, Final Fantasy XIII) ja Mitsuto Suzuki (Lightning Returns: Final Fantasy XIII).

Final Fantasy VII Remake suuntaa PlayStation 4:lle huhtikuun 10. päivä. Nimestään huolimatta peli on vasta ensimmäinen osa isompaa Final Fantasy VII -uusioversiopelien sarjaa. Näillä näkymin ensimmäinen peli on myös vain ajallinen PS4-yksinoikeus.

Lisää luettavaa