Reggie: Sony ja Microsoft pelasivat itsensä pussiin / Uutiset / pelaaja.fi

Reggie: Sony ja Microsoft pelasivat itsensä pussiin

7.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
78

Reggie Fils-Aimen tämänviikkoiset kommentit koskevat Sonya ja Microsoftia. Fils-Aimen mukaan Sony ja Microsoft pelasivat itsensä alun alkujaankin pussiin, sillä he kehittivät kalliit laitteet, joita myydään tappiolla ja kaiken lisäksi näille laitteille on vielä vaikeaa kehittää pelejä.

Nintendon Wii on kilpailijoitaan huomattavasti halvempi valmistaa, koska sen sisältämä tekniikka ei ole yhtä kehittynyttä. Laitteelle kehittämisen ei myöskään pitäisi olla ongelma kenellekään, sillä se muistuttaa suurelta osin GameCubea. Näin ollen Nintendo tekee Wiillä suurta voittoa ilmeisen pienin kustannuksin.

Lähde: CNN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hienoa, Toivottavasti Sony ja MS ottavat mallia ja julkaisevat PsOnen ja Xboxin uudelleen, on halpaa ja helppoa kehittää pelejä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitä se oikein höpisee. Uudella boksillahan menee oikein hienosti. Tekevät jopa tällä kertaa voittoa sillä.

Käyttäjän Vigormortis kuva
Vigormortis

Onkos Reggie katsonut viimeaikojen myyntitilastoja? Muistelen nähneeni uutisia, missä kerrotaan Wiin istuvan alkuinnostuksen jälkeen hyllyllä katsomassa kun Pleikkarit ja XBoxit kannetaan kaupoista. Korjatkaa toki jos olen väärässä.

Ja seuraavaksi päivän trolli (jonka kyllä itse allekirjoitan sataprosenttisesti): Wii on pissisten pelikone. Tosipelaajat pelaavat edelleen Sonyn ja MS:n laitteilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jee wii koneet myy hyvin, mutta ei pelit. Toisin taas 360 pelit myy erittäin hyvin. Eikös se niin ole että yksi konsoli tulee talouteen, mutta pelejä tulee sitten enemmän.

Saa nähdä kuinka kauan third-party kehittäjät jaksavat tehdä pelejä wii:lle kun ne eivät menesty kovin kummoisesti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Paljon se tuo äijä laukoo, mutta wiin pelien vähyys ja fakta että noin puolet wii omistajista on casual pelaajia takaa sen että wii ei tule kovin pitkään myymään noin hyvin. ehkä se vielä kestää vuoden tai pari, mutta ei enempää.
Myöskin koneen alhainen teho rajoittaa muiden multiplättäreiden tekoa ps3:lta ja xbox360:ltä sille.

Alkumetreillä ps3 ja xbox360 ovat miinuksilta mutta lopulta ne ovat niitä jotka tahkoavat eniten rahaa. Reggie mikään ei ole ikuista!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Haista paska reggie, Nintendo kehitti alitehoisen laitteen, ja koska se on uusi. Luullaan että se on uuden sukupolven laite.
Nintendon pitäisi hävetä, koska ennakoi näiden kahden tekevän tehokkaat koneet. Joten päättipä nintendo tehdä '' UUDEN KONSOLIN'' joka on alle puolet xbox 360:n tehoista ja ps2 on sille silti kilpailukykynen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Noh, omistan Wiin mutta syy on Nintendon pelit, ei mikään sen muista ominaisuuksista (Paitsi että ohjain todella on loistava). Saisi niitä pelejä alkaa jo tulemaan... PS3 ja 360:tkin omasta mielestäni hyviä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin Wii tekee woittoa mutta ei kummiskaan ole paras woittoon tekeminen meinaa että yhtiö saa enemmän rahaa eikä sitä että kuinka suosittu laite on tai sitä että kuinka moni laitetta ostaisi jos se olisi saman hintainen kuin toinen....

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Jahas ja Reggie taas vauhdissa :)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

ja onhan tossa tietty osa asiaakin,mutta ei tässä kukaan ole itseään mihinkään pussiin pelannut,vaan Sony ja Microsoft valmistivat konsolit jotka näkivät kiinnostavan kuluttajia. Ei wiissäkään ole sen enempää kehumista näin yksittäisen kuluttajan kannalta. Yksi pelaa innovaatiolla ja 2 tehoilla.