Reigns: Game of Thrones tekee HBO:n televisiojättiläisestä oikean valtaistuinpelin / Uutiset / pelaaja.fi

Reigns: Game of Thrones tekee HBO:n televisiojättiläisestä oikean valtaistuinpelin

23.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Monarkkien elämän Tinderiä muistuttavaksi hallinnointipeliksi muovannut Reigns-sarja laajenee Game of Thronesin maailmaan. Lokakuussa Steamissa ja mobiililaitteilla nähdään Reigns: Game of Thrones, jossa tiukkoja päätöksiä Westerosin tulevaisuudesta päästään tekemään monien tuttujen hahmojen asemassa.

Uusin peli pitää Reigns-sarjan ydinmallin ennallaan ja tarjoilee siis pelaajalle jatkuvalla syötöllä kahdella vastausvaihtoehdolla varustettuja tilanteita ratkaistavaksi. Yhdelläkään tapahtumalla ei ole varsinaisesti yhtä ja oikeaa vastausta, mutta ne vaikuttavat usein valtakunnan eri osien tyytyväisyyteen. Tietyt päätökset voivat esimerkiksi pitää kuninkaan tai kuningattaren aarrekirstut täysinä, kun taas samalla valtakunnan uskonnollisempi puoli saattaa kokea tulleensa ylenkatsotuksi ja päätyy näin ollen suunnittelemana veristä salamurhaa.

Uuden pelin on tehnyt alkuperäisen Reignsin ja sitä seuranneen Reigns: Her Majestynkin luonut Nerial yhdessä Devolver Digitalin kanssa. Mikäli aiempien pelien hinnoittelu antaa yhtään osviittaa, tulee Game of Thrones -versio kustamanaan noin kolme euroa.

Lähde: Reigns (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Ensimmäiset kaksi osaa ovat niitä harvoja mobiilipelejä, joita olen jaksanut pelata useammin kuin kerran. Täytyy varmaan tämä GoT teemainenkin sitten ostaa aikanaan.

Käyttäjän ValHe kuva
ValHe

Edelleen tuo alkuperäinen on mysteeri ja edennyt vain kymmenvuotiaaksi. Ainoa peli jonka olen puhelimeen ostanut.