Reilut kaksi vuotta vanha Black Ops III laajeni ilmaiseksi – taas yksi merkki nelososan tulosta?

Call of Duty: Black Ops III on päivittynyt ilmaiseksi juuri sopivasti, kun spekulaatiot uudesta alisarjan osasta käyvät kovina.

8.3.2018 14:30

Call of Duty -kehittäjä Treyarch on laajentanut kevyesti pari vuotta vanhaa Black Ops III -räiskintäänsä. Ilmaisella päivityksellä peliin on saatu sekä uudehko kartta että myös lisäpelitila.

Tuore kartta on Redwood Snow, joka tarjoaa lumivaipalla peitetyn version pelistä jo aiemmin löytyneestä Redwood-alueesta. Uusi pelitila Infected on vastaavasti tuttu aiemmin alunperin Modern Warfare 3:sta ja levinnyt siitä sitten muihinkin Call of Dutyihin. Siinä yksi tartunnan saanut pelaaja lähtee tartuttamaan muut samassa ottelut olevat pelaajat ennen kuin selviytyjien eduksi juokseva aikaraja umpeutuu.

Päivityksen saapumisen ajankohta on mielenkiintoinen, sillä Activisionin olisi aika paljastaa pian seuraava Call of Duty -peli. Huhut ovat jo aiemmin viitanneet Treyarchin palaavan taas Black Opsin pariin, mistä uusi päivitys voisi toimia jo myös eräänlaisena vihjauksena.

Mahdollinen vihjaus uudesta Black Ops -pelistä saatiin myös aiemmin tällä viikolla, kun NBA-pelaaja James Harden bongattiin pitämässä lippistä, jonka kuvitus muistuttu kovasti Black Ops -sarjan käyttämää numerointia. Tyylitellystä lippiksessä ei tosin lukenut roomalaisittain ”IV”, vaan hieman huvittavasti ”IIII”.

Activision on tavanomaisesti paljastanut uuden Call of Dutyn huhti-toukokuun paikkeilla ja julkaissut sen sitten marraskuussa. Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei perinteistä olla tällä saraa luopumassa. Nähtäväksi vielä vain jää, minkälaiseen aikakauteen uusi peli on sijoittumassa näin WWII:n jälkeen.

Lähde: Treyarch (Twitter)

Lisää luettavaa