Remasteroidun Life is Strange -kokoelman Switch-julkaisu viivästyi viime tingassa / Uutiset / pelaaja.fi

Remasteroidun Life is Strange -kokoelman Switch-julkaisu viivästyi viime tingassa

23.01.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3
Switch-pelaajien elämä ei ole kummallista vielä ensi kuussa.

Kaksi ensimmäistä Life is Strange -seikkailupelijulkaisua koostavan kokoelman julkaisu on viivästynyt Switchillä.

Pelisarjan Twitter-tilillä julkaistu viesti vahvistaa Life is Strange: Remastered Collectionin ilmestyvän aiemman suunnitelman mukaisesti Stadialle, PlayStationille, Xboxille ja pc:lle 1. helmikuuta. Kokoelman Switch-version viimeistelyn kerrotaan kuitenkin vaativan suunniteltua enemmän aikaa, minkä vuoksi Switch-julkaisua on jouduttu viivästyttämään. Life is Strange: Remastered Collectionin Switch-versiolle ei anneta viestissä tarkempaa julkaisuaikataulua, vaan sen kerrotaan ilmestyvän myöhemmin tänä vuonna.

Life is Strange: Remastered Collection sisältää vuonna 2015 julkaistun alkuperäisen Life is Strangen sekä vuonna 2017 ilmestyneen esiosa Life is Strange: Before the Stormin. Molemmat pelit saavat remasteroidussa versiossa uudistetun ulkoasun, parannellut hahmoanimaatiot sekä päivityksiä pelikokemukseen hiottujen pulmien muodossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

En ole katsonut että millä tavalla toteuttavat tätä remasteria, mutta jos pelkästään grafiikoita parantavat, Unreal 3 pyörii aika nihkeästi nintendon laitteilla.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Se kun pelasin toissapäivänä ekaa kertaa läpi sarjan ensimmäisen osan enkä varsinaisesti missään vaiheessa jäänyt kaipaamaan parempia grafiikoita tai muutakaan.
Toivottavasti tämä remaster-versio kuitenkin innoittaa muita vielä peliä pelaamattomia kokeilemaan sitä, oli nimittäin täysin ajan arvoista tavaraa.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tulikos tämä kokoelma fyysisenä Switchille?

Nostoja