Remasteroitu Metroid Prime yllätysjulkaistiin Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Remasteroitu Metroid Prime yllätysjulkaistiin Switchille

9.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
7

Metroid Prime on julkaistu uudistettuna versiona Switch-konsolille.

Remasteroitu versio Metroid Primesta paljastettiin viime yön Nintendo Direct -lähetyksessä. Pelin odotus jäi lyhyeksi, sillä se myös julkaistiin välittömästi lähetyksen jälkeen ladattavaksi Switchin eShopissa.

Metroid Prime Remastered sisältää päivitetyn ulkoasun ohella myös uudistetun ohjauksen. Alun perin GameCube-konsolille julkaistu peli tukee Switchillä nykyaikaisempaa kahden analogisauvan ohjausmenetelmää.

Digitaalisen latauksen ohella Metroid Prime Remastered julkaistaan myöhemmin myös fyysisenä jakeluna. Fyysinen versio saapuu kauppoihin Euroopassa 3. maaliskuuta.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Vertailukuvien ja -videoiden perusteella Metroid Prime remasterin ulkoasua on parannettu ja yksityiskohtaistettu huomattavasti alkuperäiseen GameCube julkaisuun verrattuna. Lompakko itkee, mutta kyllä tämä tulee ostettua sekä digitaalisena että fyysisenä keräilykappaleena.

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Tää oli koko Directin paras juttu.
Maltan kyllä vielä mieleni sen verran että ostan sit suoraan fyysisenä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Oho, tämäpä yllätys. Ulkoasu kokenut yllättävän isonkin parannuksen pelkän hd-terävöittämisen myötä.

Fyysisen julkaisun ostaisin.

Käyttäjän Akkelin Kipuraha kuva
Akkelin Kipuraha

GOAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Tämä oli hieno yllätys, vaikka olen kyllä odottanutkin, että joko tämä tai koko trilogia julkaistaan Switchille ennen Metroid Prime 4:sta. Peli oli pitkään mun kaikkien aikojen suosikki, mutta nykyään se on tippunut muutaman pykälän ja kakkososa on kiilannut ykkösen edelle. Kaikkein iloisin olen niiden puolesta, joille tämä on ensimmäinen kosketus peliin, koska mulle ensimmäinen läpipeluu oli maaginen kokemus. Sen jälkeen on tullut pelattua Prime läpi lukemattomia kertoja.

Käyttäjän Aplay kuva
Aplay

Tämä vain lisää vuoden 2023 mahdollisuuksia päästä parhaiden pelivuosien listalle. Ostoon siis itsellänikin menee. Onneksi hinta ei ole sitä uusien nykypelien luokkaa, onhan kyseessä remasterointi. Hyvä Nintendo!

Käyttäjän Nötkötti kuva
Nötkötti

Tämä on peli, joka olisi ehdottomasti tarvinnut tuen alkuperäiselle GameCube ohjaimelle. Minun piti odottaa fyysistä versiota mutta päädyinkin lataamaan pelin, vaikka minulla on hyllyssä Metroid Primen GameCube & Trilogia versiot.