Remedy haluaa Alan Wake 2:n / Uutiset / pelaaja.fi

Remedy haluaa Alan Wake 2:n

24.06.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
17

Alan Wake julkaistiin Xbox 360:lle toukokuussa. Peliin on tulossa ladattavaa lisäsisältöä, mutta toistaiseksi jatko-osa on vielä epävarma.

Oskari Häkkisen mukaan Remedy haluaisi tehdä Alan Wake 2:n, mutta Microsoft ei ole toistaiseksi näyttänyt pelille vihreää valoa.

-Teimme Max Paynea viisi vuotta, mutta Max Payne 2 valmistui 18 kuukaudessa. Alan Wake seuraa todennäköisesti samankaltaista kehityssykliä, Häkkinen kertoo.

Miehen mukaan The Signalin ja The Writerin jälkeen ei ole toistaiseksi tulossa ladattavaa lisäsisältöä, joskin on mahdollista, että suunnitelmat asian suhteen vielä muuttuvat.

Alan Waken myyntimäärät eivät vielä ole selvillä. NPD paljastaa Yhdysvaltain toukokuun myyntiluvut heinäkuussa. Pitkälti niistä selviää kuinka hyvin suomalainen kauhupeli on otettu vastaan.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BugGuru kuva
BugGuru

Haluaisin ainakin että tehtäisiin Alan Wake 2. Joko voitaisiin jatkaa vielä niistä lisäsisältöön jäädyistä kohdista tai aloittaa puhtaalta pöydältä, uusi kauhu tarina vaan.

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

Eiköhän se sieltä tule. Alan Wake on kuin ensimmäinen Uncharted. Erittäin laadukas, mutta hiottavaa löytyy silti runsaasti. Jatko-osalla on hyvät mahdollisuudet nousta mestariteokseksi, jos Microsoft antaa sille mahdollisuuden.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Jos Remedy on halukas tekemään jatko-osan, niin Microsoftin olisi kyllä parasta näyttää vihreää valoa projektille. Alan Wake on kyllä sen verran hyvä peli ja vaikka yhtäläisyyksiä moniin peleihin löytyykin, on peli mielestäni erittäin omalaatuinen!

Käyttäjän rioichi kuva
rioichi

Mietittyttää vain että miten sitä Alan waken tarinaa saadaan jatkettua tai silleen. Toisaalta olisi hyvä jos tulis uusi päähahmo, mutta silloin se ei enää olisi Alan wake. No kyllä hyvät kirjoittajat Järvi ja Rautalahti(vaikkakin ärsyttävä tyyppi. Vitsi, vitsi...) jotain hienoa keksii.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Toivottavasti rikotaan se miljoonan raja piakkoin niin eiköhän vähintään jo silloin saada vihreää valoa. kyllä tuo AW oli niin hyvä että jatkoa saisi kyllä mielellään tulla.

Käyttäjän chelsea kuva
chelsea

uus moottori niin mikäpä siinä!

Käyttäjän Rewold kuva
Rewold

Omistaako MS oikeudet? Vaihtaa julkasijaa niin saadaan useammalle konsolille. :D

Käyttäjän zamanlee kuva
zamanlee

Kohta se miljoonan raja on jo ohitettu

Käyttäjän makke111 kuva
makke111

On kyllä niin hyvä peli, että eiköhän MS senkin kohta tajua ja vihreä valo on sen jälkeen kyllä varma

Käyttäjän gamelife kuva
gamelife

Vaikka itse en olekkaan Xbox 360-pelaaja, niin on se kai ihan OK juttu, että Alan Wake saa jatkoa. Vaikkakin näin pian. Suomen tunnettavuus pysyy ylhäällä, ja mikäs sen parempaa? Mutta on se outoa, että Remedy päätti näin pian julkistaa jatko-osaa Alan Wakelle. Ja mites se DLC? Ei kai nyt Remedyllä ole isommat silmät kuin maha?

P.S Kyllä vieläkin vituttaa, että se Max Payne 3 ei ole suomalainen peli. Hiton Rockstar ja niiden multimiljoonabisnes...

Nostoja