Remedy kiusoittelee: suomalaisstudiolta tulossa pian uusi pelitraileri (päivitetty)

Remedy Entertainment valmistautuu tekemään pian jonkinlaisen paljastuksen, jolla on jotain tekemistä Sami Järven kanssa. (PÄIVITETTY)

19.11.2016 01:15

Päivitys 19.11. kello 3:15: Remedyn kiusoittelema ”uusi pelitraileri” osoittautuikin lopulta rekrytointivideoksi, jossa yhtiö käy läpi, kuinka pelinkehitys ei ole helppoa hommaa. Sen voi katsastaa ohesta.

Alkuperäinen uutinen 17.11.: Remedy Entertainment on näyttää valmistautuvan jonkinlaisen julkistuksen tekoon. Espoolaisstudio on sosiaalisessa mediassa julkaissut torstaina lyhyen videon, jonka mukaan yhtiö olisi tuomassa maailmaan lähiaikoinen uuden pelitrailerin.

Ilmeisesti Alan Waken, Max Paynen ja Quantum Breakin parissa työskenneellä Sami Järvellä on myös jotain tekemistä trailerin kanssa. Mies kun on vahvasti myös osa uutta kiusoitteluvideota.

Remedy on aloittanut kiusoittelun sopivasti vain kaksi viikkoa ennen julkistuksistaan tunnettua The Game Awards -palkintogaalaa. Olettaa siis helposti voisi, että Remedyn julkistus on mahdollisesti tapahtumassa joulukuun 1. päivän tienoilla.

Tähän mennessä yhden Remedyn nykyisistä projekteista on tiedetty olleen aasialaisen CrossFire 2 -räiskintäpelin tarinatilan rakentaminen. Kyseessä ei pitäisi olla kuitenkaan ainut hanke, jonka parissa Remedyn kehittäjät ovat viime aikoina huhkineet.

Lähde: Facebook

Lisää luettavaa