Remedy paljasti peliprojektiensa tilanteen: uuden AAA-pelin tuotanto alkaa, Crossfire X:n yksinpelikampanja valmistuu ja ilmaiseksi pelattavan Vanguardin kehitys etenee vauhdilla

Remedy kertoi peliensä tilanteesta tuoreimmassa tuloskatsauksessaan.

13.5.2021 09:11

Kotimainen pelistudio Remedy Entertainment on kertonut viimeisimmän tulosjulkistuksensa yhteydessä uusia tietoja kehitysprojektiensa tilanteesta.

281 henkilöä työllistävän studion kerrotaan siirtäneen lähes kaikki Control-pelin kehittäjät uusien projektien pariin. Studio kertoo yhteistyössä Epic Gamesin kanssa työstettävän AAA-pelin tuotannon alkavan pian täydellä teholla. Myös pienemmän samaan pelisarjaan kuuluvan projektin tuotannon kerrotaan etenevän mallikkaasti. Remedy ei ole paljastanut tarkempia tietoja peleistä, mutta huhujen mukaan kyseessä olisi jatkoa Alan Wake -pelisarjaan. 

Remedyn työstämät Crossfire X- ja Crossfire HD- pelien yksinpelikampanjat ovat studion mukaan valmistumassa pian. Remedy muistutti tuloskatsauksessaan myös työn alla olevasta Vanguard-projektistaan. Remedyn mukaan monet ilmaiseksi pelattavan Vanguardin ydinelementeistä on määritelty ja kehitys sekä sisäinen pelitestaus etenevät hyvällä vauhdilla. Studio kertoo myös käynnistelevänsä Vanguardin ulkoista testaamista, joten pelistä voidaan saada tietoja julkisuuteen piankin.

Lähde: Remedy

Lisää luettavaa