Remedyn Control laajenee ensi viikolla – tältä näyttää The Foundation -lisäosa / Uutiset / pelaaja.fi

Remedyn Control laajenee ensi viikolla – tältä näyttää The Foundation -lisäosa

17.03.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Remedyn Control laajenee ensi viikolla – tältä näyttää The Foundation -lisäosa

Kotimaisen Remedy-studion palkittu toimintaseikkailupeli Control laajenee ensi viikolla.

The Foundation -laajennus on saanut oman trailerin, joka esittelee tarinavetoisen laajennuksen uutta antia. Remedyn mukaan The Foundation sisältää tarina- ja sivutehtävineen kaikkiaan 4-5 tunnin edestä pelattavaa. Mukana on myös uusi paranormaali kyky, asepäivitys joka mahdollistaa pelialueen muokkaamisen sekä uusi haastava vihollistyyppi.

Controlin ensimmäinen laajennus saapuu 26. maaliskuuta PS4:lle ja pc:lle. Xbox One -versio laajennuksesta julkaistaan 25. kesäkuuta. 

Lähde: 505 Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

XBOX kohdalla ainakin tossä videossa on 25th june ?

Käyttäjän TAILGUNNER kuva
TAILGUNNER

Eikös tuo laajennus tule saataville eka PS4:lle ja PC:lle tuossa 26. maaliskuuta ja Xbox onelle sitten 25. kesäkuuta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hienolta näyttää ja tuli taas mieli pelata peliä. Jää kuitenkin sinne aikaisintaan kesään, jolloin tämä tulee myös Xboxille. Ei kaduta pelin osto kyseiselle laitteelle, sillä nimenomaan tämä oli peli, joka todisti että multiplattarit pitää ostaa tehokkaammalla mahdolliselle konsolille, sillä peli nykii ajoittain myös X:llä.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Melko haasteellinen löytää tuo koko season pass tuolta epic storesta. itse peli ei löydy nimellä control tai remedy, jos hakee 505 games niin sitten löytyy. Pelin alta sitten näkee nuo tulevat expansionit.

Toiseksi se ilmanen jukebox haastetilaa ei pääse edes pelaamaan kunnolla, koska olen jo vetänyt pelin läpi, missään ei ole vihollisia ja uusia random haasteita tulee 20min välein. Paljoo jaksa parin poletin eteen aina odotella 20min.