Resident Evil 2 julkaistiin kolmen miljoonan kappaleen voimin – näin peliä on pelattu ensimmäisinä päivinä

Resident Evil 2:sta on julkaistu läjä pelaajastatistiikkaa!

30.1.2019 00:09

Perjantaina saapunutta Resident Evil 2:n uusioversiota on toimitettu maailmaan kolme miljoonaa kappaletta, Capcom on vahvistanut.

Lukujen saattamana japanilaispelitalo on kertonut, että se odottaa pelin yltävän pitkällä aikavälillä vastaavaan menestykseen kuin vuonna 2017 julkaistu Resident Evil 7. Ennen tammikuun alkua Capcom on vahvistanut Resident Evil 7:n myyntien kohonneen kuuteen miljoonaan kappaleeseen.

Resident Evil 7:n tavoin myös tuore uusioversio on kerännyt roimasti kehuja puoleensa. Pelaaja-lehden arvostelun pelistä voi lukaista perjantaina kauppoihin saapuvasta helmikuun numerosta.

Pelisarjan kotisivuilla Capcom on ryhtynyt lisäksi paljastamaan runsaasti erilaista Resident Evil 2 -aiheista statistiikkaa, jota pelaajat ovat voineet halutessaan lähettää peliyhtiön analysoitavaksi. ResidentEvil.netin mukaan peliä on pelattu tähän mennessä dataa jakaneiden pelaajien keskuudessa jo lähemmäs 2000 vuoden edestä. Tappoja heille on kertynyt reilut 133 miljoonaa, joista lähes 20 miljoonaa on tehty veitsien voimin.

Suositummaksi ensimmäiseksi pelihahmoksi Resident Evil 2:ssa on osoittaunut Leon, mikä selittynee laajasti sillä, että peliä aloittaessa häntä tarjotaan heti ensimmäisenä vaihtoehtona. Mitä tulee inventaariosta pois heitettyihin tavaroihin, ovat pelaajat olleet valmiita uhraamaan varmimmin kranaattien ja veitsien kaltaisia tukiaseita, kun taas ruutia on hukattu kaikkein vähiten.

Kokonaisuudessaan kattavan statistiikkasatsin löytää tästä. Sellaisenaan sivu sisältää lieviä paljastuksia pelin annista, joskin osa statistiikasta on myös salattu kirjautumattomille käyttäjille muutamien spoilereiden välttämiseksi.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa