Resident Evil 2 -lautapeli saapui Kickstarteriin ja rahoitettiin jo moninkertaisesti

Dark Soulsin jo lautapelimuotoon sovittanut Steamforged Games on aloittanut nyt Resident Evil 2 -lautapelin joukkorahoituksen ja vieläpä hyvin menestyksekkäästi.

30.9.2017 12:15

PlayStation-klassikko Resident Evil 2:een pohjautuva lautapeli on saanut innokkaan vastaanoton Kickstarterissa. Peli tuotiin joukkorahoituspalveluun alkuviikosta 150 000 punnan tavoitteella, ja nyt kirjoitushetkellä kokoon on saatu reilut 400 000 puntaa.

Varsinaisen tavoitteensa lautapeli rikkoi jo itse asiassa noin tunnin sisällä joukkorahoituksen alkamisesta. Viimeiset päivät rahoittajat ovat näin ollen siis mahdollistaneet lisäherkkuja peliin, kuten uusia hirviöfiguureita ja aseita. Pelin joukkorahoitus päättyy lokakuun lopulla.

Perimmäisenä tarkoituksena neljää pelaajaa tukevassa Resident Evil 2: The Board Gamessa olisi päästä karkuun zombien valtaamasta Raccoon Citysta, mitä väritetään tietysti erilaisilla selviytymis- ja kamppailumekaniikoilla. Selvityksen pelin säännöstöstä löytää oheisesta esittelyvideosta.

Kehityksessä ensi vuoden syksi tavoiteltu Resident Evil 2: The Board Game on ollut brittiläisesä Steamforged Games -yhtiössä. Samainen firma on aiemmin tehnyt myös esimerkiksi Kickstarter-rahoitetun lautapelin Dark Soulsista.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa