Resident Evil 2 -lautapeli saapui Kickstarteriin ja rahoitettiin jo moninkertaisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil 2 -lautapeli saapui Kickstarteriin ja rahoitettiin jo moninkertaisesti

30.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

PlayStation-klassikko Resident Evil 2:een pohjautuva lautapeli on saanut innokkaan vastaanoton Kickstarterissa. Peli tuotiin joukkorahoituspalveluun alkuviikosta 150 000 punnan tavoitteella, ja nyt kirjoitushetkellä kokoon on saatu reilut 400 000 puntaa.

Varsinaisen tavoitteensa lautapeli rikkoi jo itse asiassa noin tunnin sisällä joukkorahoituksen alkamisesta. Viimeiset päivät rahoittajat ovat näin ollen siis mahdollistaneet lisäherkkuja peliin, kuten uusia hirviöfiguureita ja aseita. Pelin joukkorahoitus päättyy lokakuun lopulla.

Perimmäisenä tarkoituksena neljää pelaajaa tukevassa Resident Evil 2: The Board Gamessa olisi päästä karkuun zombien valtaamasta Raccoon Citysta, mitä väritetään tietysti erilaisilla selviytymis- ja kamppailumekaniikoilla. Selvityksen pelin säännöstöstä löytää oheisesta esittelyvideosta.

Kehityksessä ensi vuoden syksi tavoiteltu Resident Evil 2: The Board Game on ollut brittiläisesä Steamforged Games -yhtiössä. Samainen firma on aiemmin tehnyt myös esimerkiksi Kickstarter-rahoitetun lautapelin Dark Soulsista.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Vaikuttaa todella koukuttavalta. Menee ostoon heti kun ilmestyy. Ihan vaan senkin takia, koska kyseessä on ressu 2.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Mutta missä viipyy se RE2:n remake?!

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Mutta missä viipyy se RE2:n remake?!

Uusioversio julkistettiin kaksi vuotta sitten samaan aikaan kuin koko projektille näytettiin ensimmäistä kertaa vasta vihreää valoa. Kehitys itsessään ei ollut varsinaisesti siis vielä edes alkanut.

Kylmä totuus on edelleen se, etteivät pelit ilmesty maagisesti tyhjästä, vaan ne pitää oikeasti tehdä ensin. En siis vielä sanoisi, että RE2:n uusioversio "viipyisi" jossakin :)