Resident Evil 2:n ilmainen The Ghost Survivors -tila on täällä! Uusi trailerikin sen todistaa / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil 2:n ilmainen The Ghost Survivors -tila on täällä! Uusi trailerikin sen todistaa

15.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Resident Evil 2:n uusi pelitila The Ghost Survivors on saapunut. Lisää pelattavaa peliin saa ihan vain sen tuoreen päivityksen lataamalla.

The Ghost Survivors koostuu kolmesta lisäkampajasta, jotka tarjoavat "entä jos" -tyylisen otteen pelin tarinaan. Yksi kampanjoista keskittyy asekauppias Robert Kendoon, toinen Raccoon Cityn pormestarin tyttäreen ja kolmas mysteeriseen Umbrellan erikoissotilaaseen. Kaikki keskittyvät selviytymään omissa pääpelistä melkolailla tutuissa ympäristöissä ja tarjoavat muutamia uusia vihollistyyppejä kohdattavaksi.

Näytteitä vihollisista ja ympäristöistä on tarjolla tuoreessa trailerissa.

Päivityksen yhteydessä kunkin alustan latauskauppoihin on saapunut uudet asusteet Leonille ja Clairelle. Niin '98-versiot hahmoista jäljittelevät kaikessa rujoudessaan alkuperäisen Resident Evil 2:n hahmomalleja.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Oli ihan jees. Vitunmoinen hässäkkä no way outissa.:D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vuoden peli.*

*Cyberpunk 2077, Death Stranding, The Last of Us Part II ei ilmesty tänä vuonna.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan mukavia pikku skenaarioita. Kaksi tuli päästyä läpikin, joista se helpoin ihan ensimmäisellä. Toiseksi helpoin vaati useamman uusinnan, sillä siellä tuli välillä sellaista settiä vastaan, että jos ei varusteet olleet kunnossa, ei ollut paljon asiaa eteenpäin. Vaikeimman kolmesta pelasin vielä lopussa ihan harjoitus-tilassa, sillä tuo aiemmin mainittu tosiaan oli jo sen verran haastava, että halusin nähdä mitä on vastassa vaikeimmassa. Ei lopulta ehkä edes yhtä vaikea vaikka muka on merkattu vaikeammaksi mutta ehkä tilanne muuttuu kun ei pelaa harjoitus-tilassa sitä.

Se viimeinen, joka aukeaa noiden jälkeen, olikin sitten melkoista häsläystä.

Pitää tänään yrittää nuo kaksi vielä läpäistä. Ei ne mitenkään mahdottomilta vaikuta kun saa homman haltuun. Sitten olisi taas kaikki pelissä tehty tätä lisäriä myöten ja voi siirtyä Metro Exoduksen pariin.

PS. Oliko uutisesta tarkoituksella jätetty pois noiden kolmen jälkeen avautuva osio? Pitäisikö tuota käsitellä spoilerina? Jos ei kerro mitä se sisältää, niin yhtä laillahan se on ylläri, että mitä sieltä paljastuu.

EDIT: No niin, nytpä nuo on pelailtu kaikki sekä keräilty mr. Raccoonit noistakin. Ainoa "record", joka jäi tekemättä, oli "ammu pistoolilla vähemmän kuin 60 laukausta". Ei sekään kaukana ollut mutta en jaksanut kiduttaa itseäni nyt enempää rajoittamalla yhden aseen käyttöä. Ehkä joskus tuokin jos jaksaa.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Öh, itelle ei kyllä nappaa tällaiset vejä kerralla mahd. nopiaa yhellä rykäsyllä. Mikseivät voineet tehdä oikeita stoori pätkiä näille ja ihan muuten perus meno? Kiva vetää jotai runia joka päättyy ihan random bsään. Ei ainakaan itseäni houkuta pelata tuollaista minipeliä.