Resident Evil 3:n uusioversio on alkuperäistä toimintavetoisempi / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil 3:n uusioversio on alkuperäistä toimintavetoisempi

19.12.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
15
Resident Evil 3, RE, Resident Evil, Capcom

Capcom on kertonut hieman lisää huhtikuussa julkaistavasta Resident Evil 3:n uusioversiosta, jota tekijät ovat aikeissa viedä entistä toiminnallisempaan suuntaan.

Tuottajat Masao Kawada ja Peter J. Fabiano paljastivat Famitsun haastattelussa muuttaneensa Jillin ulkonäköä peilatakseen pelin alkuperäistä tuotosta toiminnallisempaa kerrontaa. Tuleva tuotos ei ole siis ainoastaan toimintavetoisempi kuin alkuvuodesta julkaistu Resident Evil 2:n uusioversio, vaan myös toiminnallisempi kuin alkuperäinen teos.

Kaksikko paljastaa samassa yhteydessä tehneensä Resident Evil 3:n uusioversioon useampia muutoksia kuin Capcom teki kakkososan kanssa, mutta säilyttäneensä pelisarjan viehätyksen ennallaan.

Pelin kehitys on myös jo loppusuoralla, ja Kawada vakuuttaa, ettei pelin julkaisu viivästy luvatusta huhtikuun 2020 julkaisusta. Hänen mukaansa Capcom on viimeistelemässä peliä.

Aiempien julkistusten mukaan Resident Evil 3:n uusioversio sisältää myös hiljattain paljastetun moninpelin, Resident Evil: Resistancen.

Resident Evil 3:n uusioversio julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 3. huhtikuuta 2020.

Lähde: Dualshockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

miksi? MIKSI?

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus zerodaunholy

miksi? MIKSI?

Parempi kysymys on, että miksi itket asiasta, vaikka et ole kerennyt edes testaamaan peliä vielä?

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Kornholic

[quote="zerodaunholy"]miksi? MIKSI?[/quote]

Parempi kysymys on, että miksi itket asiasta, vaikka et ole kerennyt edes testaamaan peliä vielä?

Miksi pitäisi jos on nämä edelliset pelannu niin aika hyvä käsitys saa mitä tulee tapahtumaan

Lainaus

Tuleva tuotos ei ole siis ainoastaan toimintavetoisempi kuin alkuvuodesta julkaistu Resident Evil 2:n uusioversio, vaan myös toiminnallisempi kuin alkuperäinen teos

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus frozen

Miksi pitäisi jos on nämä edelliset pelannu niin aika hyvä käsitys saa mitä tulee tapahtumaan

Vaikka siltä varalta, että peli sattuukin olemaan hyvä?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jo aiemmin aiheutti vähän epäröintiä tämä "toiminnallisempi", joten entisestään vähän jännityksellä odottaa, että mitä sieltä tulee. Aiemmista pidin juuri siksi, ettei ne olleet mitään RE4-6 actionia.

Tietenkään toiminnallisempi ei tarkoita heti hyppäystä noiden osien meininkiin mutta miksi mennä ollenkaan siihen suuntaan? Luulisi että pelaajat on nimenomaan tykänneet siitä että peli on rauhallisempi kuten ne alkuperäisetkin. Miksi sitä actionia pitää sinne yhtään lisätä?

Mutta katsellaan tietenkin mitä tuleman pitää.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Minusta nelosessa vielä osattiin pitää kauhu ja action balanssissa, muutamia kohtia lukuunottamatta.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Odottelen innolla 3 remakea. Kolmonen oli jo silloin nopea tempoinen verrattuna 1-2. Sääli että pelattavuus oli mitä oli. Uskon, että nyt on resurssei hoitaa kaikki kunnialla kotiin. Ehkä saadaan myös re 4 remake.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Näyttää osalta vähän unohtuvan, että alkuperäinenhän oli Playstation-peli. Eli siis ihan ihka ensimmäiselle Playstationille tehty. Minun on ainakin hyvin vaikea alkaa vertaamaan PS1- ja PS4-pelien "toiminnallisuutta". On selvää, että jo silloin aikoinaan RE3:sta haluttiin tehdä paljon edeltäjiään toiminnallisempi, mutta toteutus konsolilla haki vielä muotoaan.

Nyt 20 vuotta myöhemmin tiedetään miten toiminta kannattaa tehdä, joten alkuperäisessä visiossa voidaan mennä paljon pitemmälle. Eiköhän ole siis ihan luonnollista, että PS4-versio tulee olemaan paljon toiminnallisempi jo siitä syystä, että sitä on takuuvarmasti helpompi ja sujuvampi pelata.

Kawada iski tuolla kommentilla varmaan tietämättään herhiläispesään, koska ihmiset ei jaksa ajatella asioita enää itse läpi, vaan takerrutaan pelkästään näihin avainsanoihin, joilla on pelaajien keskuudessa jo valmiiksi negatiivinen kaiku.

Käyttäjän zappah kuva
zappah


Lainaus Haerski

Te ette ymmärrä ja minä ymmärrän tms

Joopa joo. Itse ainakin olen sitä mieltä, että RE2, kuten ykkösenkin remake, oli juuri sopiva enkä kaipaa mitään lisätoimintaa, olkoonkin hyvin tehtyä.

Toiminnallisempi RE4 on sekin hyvä peli mutta onhan se ihan erilainen kuin ne aiemmat. Ottaisin edelleenkin mieluummin vähän rauhallisemman tapauksen kuin että siihen lisätään taas paukkuja. Erityisesti kun nimenomaan uutisessa sanotaan, että niitä lisätään siihen alkuperäiseen nähden, joka jo alkuperäisenä on toiminnallisempi peli.

Melko ylimielistä täällä selittää miten "ihmiset" tai "jotkut" ei tajua tai ajattele itse kun tuntuu ettet itse edes ymmärrä mitä kommenteilla on ajettu takaa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

@Zappah

Ei, kun minusta vain kuulostaa, että porukka täällä vetää haastattelusta vähän turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä siitä syystä, että "toiminnallistamisella" on negatiivinen kaiku.

Minusta se on päivänselvä asia, että kun alkuperäinenkin RE3 oli ykköstä ja kakkosta toiminnallisempi, niin modernisoituna se tulee olemaan tämän porukan selvästi toiminnallisin. Ei ole tarkoituksenmukaista siirtää vuoden -99 kankeuksia tähän päivään vain siksi, että saadaan tahti pidettyä samana kuin alkuperäisessä, kun aikaisemmin sitä tahtia on sanellut vahvasti nimenomaan tekniikan heikkoudet.

RE2-remakessakin jo näki selvästi, että tarkoitus oli kääntää idea ja fiilis, eikä tehdä mitään hiilikopiota alkuperäisestä modernilla grafiikalla. Odotan, että RE3:n tapauksessa tehdään samoin, eli pohditaan mitä RE3:lla haluttiin aikanaan saavuttaa ja siirretään se lähtökohta nykypäivään; ei lähdetä vain kopioimaan lopputulosta.

Nostoja