Resident Evil 4, 5 ja 6 saapuvat nykysukupolven konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil 4, 5 ja 6 saapuvat nykysukupolven konsoleille

25.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

Toimintapeliklassikko Resident Evil 4 sekä sen jatko-osat Resident Evil 5 ja 6 ovat saapumassa Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Ensimmäisenä julkaisunsa on saamassa 29. maaliskuuta peleistä viimeisin, jonka jälkeen Resident Evil 5 julkaistaan uudelleen kesällä ja Resident Evil 4 vastaavasti syksyllä.

Capcomin tarkoituksena on myydä pelejä latausmuodossa 20 euron kappalehintaan. Yhdysvalloissa pelit saavat nykykonsoleilla jossain vaiheessa myös jonkinlaisen fyysisen version.

Epäselvää toistaiseksi on vielä, miten paljon muutoksia Capcom on tekemässä peleihin. Lähinnä tiedossa nyt on, että Resident Evil 6 on saapuessaan varustettu päätarinan lisäksi heti kaikella peliin aikoinaan julkaistulla lisäsisällöllä. Olettaa kuitenkin lisäksi sopisi, että peli olisi nykykonsoleilla myös hieman terävämmältä näyttävä kokemus kuin vanhemmalla sukupolvella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Kylläpäs Capcom nyt jaksaa rahastaa vanhoilla peleillä. Sinänsä ihan kiva idea että nelonen tulisi hieman päivitetyn näköisenä, mutta jos jää taas vain resoluution nostamiseksi niin taidanpa palata Gamecuben pariin. Eipä siinä, eihän tässä kyllä muutenkaan ole suuria haluja palata takaisin pelisarjan pilanneeseen nimikkeeseen. ;)

Käyttäjän DarthOlli kuva
DarthOlli

Itselläni on PS4 lähinnä Sonyn omia yksinoikeuksia varten hommattuna. Pelikokoelmasta noin 25% on noita PS2 ja PS3 pelien 'HD verisoita' joita ei ole Unchartedia lukuunottamatta tullut aiemmin pelattua. Voisi vaan pikkuhiljaa alkaa tulemaan jo vähän uudempiakin nimikkeitä. Tuo Resident Evil 4 alkaa varmasti lähentelemään jo jonkunlaista ennätystä siinä kuinka monelle alustalle sama peli on julkaistu.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Taas yksi syy lisää olla tyytyväinen. Nämä on tullut kaikki pelattua, mutta nyt täytyy pelailla uudestaan muistin virkistykseksi, ei ole edes pahan hintaisia ja kutosesta en ole koskaan pelannut lisäreitä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus

Tuo Resident Evil 4 alkaa varmasti lähentelemään jo jonkunlaista ennätystä siinä kuinka monelle alustalle sama peli on julkaistu.

Gamecube, Wii, PS2, PS3, PS4, X360,Xone ja Kaksi eri PC versiota, eli aika hyvinhän tuo on saanut 9 eri porttausta. Tosin veikkaan että Doom ja Minecraft vetävät reilusti pitemmän korren.

Itse uutiseen voin vastata että pelattu on ja tuskin tulee uudelleen palattua. Re2 remakea odottelen.

Käyttäjän Phyry kuva
Phyry
Lainaus käyttäjältä Portable

LainausTuo Resident Evil 4 alkaa varmasti lähentelemään jo jonkunlaista ennätystä siinä kuinka monelle alustalle sama peli on julkaistu.

Gamecube, Wii, PS2, PS3, PS4, X360,Xone ja Kaksi eri PC versiota, eli aika hyvinhän tuo on saanut 9 eri porttausta. Tosin veikkaan että Doom ja Minecraft vetävät reilusti pitemmän korren..

Pitkän korren vetää myös FIFA 14 jolle löytyy peräti 12 alustaa

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hyvä juttu mutta todella typerä julkaisujärjestys.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Ressu 4:n Wii versiota oli hauska pelata sen wiimote tähtäyksen takia :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi on kaikista kolmesta paremmat versiot jo olemassa, eli pc-versiot. Kaikki kolmehan on aivan kamalaa saissee pelillisesti. Vitonen oli veljen kanssa co-opina kaljan ottamisen ohessa ihan hauskaa, kutosta ei jaksanut yhtä sessiota pitempään edes sillain. Nelonen on taas yliarvostetuin RE ikinä.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä snaketus

Onneksi on kaikista kolmesta paremmat versiot jo olemassa, eli pc-versiot. Kaikki kolmehan on aivan kamalaa saissee pelillisesti. Vitonen oli veljen kanssa co-opina kaljan ottamisen ohessa ihan hauskaa, kutosta ei jaksanut yhtä sessiota pitempään edes sillain. Nelonen on taas yliarvostetuin RE ikinä.

Onneksi on kaikista kolmesta paremmat versiot jo olemassa, eli konsoliversiot. Kaikki paitsi kutonen on timanttia pelillisesti. Vitonen oli veljen kanssa co-opina ilman kaljaakin ihan hauskaa, kutosta ei jaksanut yhtä sessiota pitempään edes sillain. Nelonen on taas yksi parhaimmista RE ikinä.

Aika huvittavaa, kun kokoajan pitää todistella oman alustansa parhautta. Kuulostaa aika epävarman miehen puheelta. Myös mielipiteesi Resident Evil 4:stä on täysin väärä.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ressa 4 on noista ainoa uudelleen julkaisun arvoinen, nuo kaksi muuta Capcom voisi hoitaa sillä, että lähettää jokaiselle jo pelit ostaneelle 20€ rahaa ja kirjallisen anteeksipyynnön.

Nostoja