Resident Evil 8 on todellisuutta – tulossa ensi vuonna PS5:lle, Xbox Series X:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil 8 on todellisuutta – tulossa ensi vuonna PS5:lle, Xbox Series X:lle ja pc:lle

12.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Resident Evil 8, Resident Evil VIII, Resident Evil Village, Capcom, kauhu, selviytymiskauhu, FPS,

Kahdeksas Resident Evil -sarjan pääosa eli Resident Evil Village on paljastunut virallisesti. Capcomin selviytymiskauhu jatkuu ensi vuoden puolella sekä PlayStation 5:llä, Xbox Series X:llä että pc:llä.

Village jatkaa ikonisen sarjan tarinaa sijoittumalla muutaman vuoden päähän Resident Evil 7:n lopusta. Seiskan päähenkilö Ethan Winters on onnistunut pääsemään kiinni taas normaaliin elämään, mutta kaikki menee pieleen, kun Chris Redfield päätyy tekemään visiitin tämän luokse. Pian suunnaksi otetaankin mystinen lumen peittämä kylä.

Seiskan tavoin myös Villagea pelataan ensimmäisen persoonan kuvakulmasta, joskin kokemuksesta luvataan nyt vähemmän klaustrofobisempaan. Kauhua luodaan sen sijaan tuntemattomuuden kautta, eivätkä asiat ole tietysti muutenkaan aivan niin yksinkertaisia kuin ne saattavat aluksi näyttää.

Ohessa julkistustraileri.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Seiskan jälkeen pakko antaa mahdollisuus vaikka trailerin perusteella on lyöty kyllä kaikki mahdollinen yhteen pelin. Arvostelut ja muu vastaanotto ratkaisee pitkälle milloin tämän ostaa ja ostaako.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Resident Evil 7 on loistava peli,Uutta resident evil peliä odotan kovasti Julkaisu tulee jo vuonna 2021, ja mukana menossa nähdään myös pelisarjan veteraani Chris Redfield.