Resident Evil - ja The Evil Within -luoja Shinji Mikami vihjailee pelijulkistusta E3-messuille / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil - ja The Evil Within -luoja Shinji Mikami vihjailee pelijulkistusta E3-messuille

4.06.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Kauhupelien kehittäjäveteraani Shinji Mikami paljastaa Twitter-tilillään saapuvansa E3 2019 -messuille töihin, mikä on herättänyt luonnollisesti spekulaatiot uudesta pelijulkistuksesta.

Työpuoli viittaisi juuri mahdolliseen julkistukseen, mutta twiitti ei paljasta miehen matkan tarkoitusta sen enempää. Mikamin edellinen peli, The Evil Within 2, julkaistiin vuonna 2017.

Jatko-osa suositulle kauhusarjalle tai kokonaan uusi peli tuntuisi todennäköisimmältä vaihtoehdolta, mutta miehen aiempaan tuotantoon lukeutuvat myös God Hand, Viewtiful Joe tuottajan roolissa sekä alkuperäinen ja neljäs Resident Evil -peli. Jälkimmäiset ovat tosin Capcomin omistuksessa, kun taas Mikamin luotsaama Tango Gameworks on Bethesdan alaisuudessa.

Jos Shinji Mikamin vihjailut viittaavat uuteen peliin, näemme siitä ensimmäisen silmäyksen todennäköisesti Bethesdan lehdistötilaisuudessa maanantaiaamuyöstä.

Lähde: Dualshockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Toivottavasti kolmonen!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Saapa nähdä miten Evil Withinin käy moneltakin kannalta. Kakkonen oli selvästi erilainen peli kuin ykkönen ja myi ilmeisesti kehnonlaisesti. Muuttuuko kaava siis taas vai tuleeko jatkoa ollenkaan?

Itse pidin kakkosesta enemmän kuin ensimmäisestä vaikka ei se ehkä enää niin intensiivinen ja jännittävä ollut kuin ensimmäinen. Kakkonen oli kuitenkin selvästi sulavampi peli pelata, joten senkin takia pidän enemmän siitä. Ottaisin jatkoa mielelläni pelisarjalle ja kelpaa sekä ykkösen että kakkosen tyylinen teos kunhan peli olisi yhtä sulava tapaus kuin jatko-osa eikä ensimmäinen peli.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

The Evil Within 2 oli todella hyvä peli, toivon mukaan jatkoa tulisi vielä.