Resident Evil -leffojen tekijät ottavat seuraavaksi Monster Hunterin käsittelyynsä / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil -leffojen tekijät ottavat seuraavaksi Monster Hunterin käsittelyynsä

25.11.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Äärimmäisen suosittua Resident Evil -elokuvasarjaa tehnyt ohjaaja Paul W. S. Anderson tiimeineen on jatkamassa vielä tulevaisuudessakin etäisesti peliaiheisten elokuvien tekemistä. Hänen Resident Evil -leffasarjan saavuttaessa päätöksensä nyt vuodenvaihteessa on mies ottamassa käsittelyynsä seuraavaksi Capcomin Monster Hunter -sarjan.

Elokuvasivusto Deadlinelle antamassaan haastattelussa Anderson on paljastanut tehneensä jo käsikirjoituksen ensimmäiselle Monster Hunter -leffalleen, joka mahdollisesti on vasta vain pohja kokonaan uudelle elokuvasarjalle. Miehen Resident Evil -leffojen tapaan myöskään tämän uusimmalta leffalta ei kannata odottaa välttämättä täyttä uskollisuutta pelejä kohtaan, sillä osa esimerkiksi elokuvaversion tapahtumista on sitoutumassa yhteen oikean maailman kanssa.

Uuden leffan budjetiksi on kaavailtu 50 miljoonaa dollaria, mikä on samalla tasolla uuden Resident Evil: The Final Chapter -leffan kanssa. Tarkoituksena on pätkä on kuvata näillä näkymin Kiinassa tai Etelä-Afrikassa.

Andersonin ja tämän tuottajakaveri Jeremy Boltin haastattelun voi lukea kokonaisyydessan Deadlinen sivuilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

"Äärimmäisen suosittua Resident Evil -elokuvasarjaa" Nauroin ääneen, tää ohjaaja on läppä pilas AvPnkin mut joo tuhat kärpästä ei ole väärässä...Paska on hyvää...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kuhan on Milla Jovovich ihoo myötäilevissä trikoissa tekemässä voltteja niin kyllä minä katson!

Ei niillä Resident Evil -elokuvillakaan mitään tekemistä kyseisen pelisarjan kanssa ole, mutta kyllähän tuota räimettä toimintaleffojen yståvänä tykittää ihan mielellään. En näistä mitään syvää tunnetason elämystä hae.