Resident Evil -luojan seuraava peli on The Evil Within – hyytävä debyyttitraileri julki (päivitetty)

Bethesda on julkistanut virallisesti The Evil Withinin, jota kehittää Shinji Mikamin tuore Tango Gameworks -pelitalo.

20.4.2013 01:45

Shinji Mikamin seuraava peli, The Evil Within, on julkistettu virallisesti. Yhteistyössä IGN:n kanssa pelitalo Bethesda on julkaissut pelistä tunnelmallisen debyyttitrailerin ja luvannut, että yksityiskohtia olisi luvassa ensi maanantaina.

Aikaisemmin myös Project Zwei -nimellä tunnettua peliä kehittää Mikamin vetämä Tango Gameworks -pelitalo. Peli on IGN:n tietojen mukaan varsinaisesti yhdistelmä sekä toimintaa että kauhua, mutta Mikami on aikeisemmissa haastatteluissaan kuitenkin myös nostanut esiin, että hän on halunnut erityisesti panostaa juuri selviytymispuolen korostamiseen.

Bethesda vihjasi julkistuksesta aiemmin tällä viikolla lyhyillä videopätkillä.

Mikamin mahdollisesti viimeiseksi ohjaustyöksi jäävä The Evil Within nähdään PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä, pc:llä ja seuraavan sukupolven konsoleilla vuonna 2014. Mies on uransa aikana luonut muun muassa Resident Evil -sarjan käytännössä kahdesti, minkä ohella hän on myös vastannut sellaisista tuoreemmista tuotoksista kuin Vanquish ja God Hand.

Päivitys 20.4 kello 4.45: Nettiin karanneita kuvia pelistä voi katsella täältä. Lisäksi Bethesdan japanilainen osasto on kertonut pelin hyödyntävän Ragesta tuttua id Tech 5 -pelimoottoria.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa