Resident Evil: Revelations 2 sai julkaisupäivän (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil: Revelations 2 sai julkaisupäivän (päivitetty)

15.10.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
7

Resident Evil: Revelations 2 on saanut julkaisupäivän. Sonyn PlayStation Storen mukaan peli ilmestyy 17. helmikuuta 2015.

Peli julkaistaan tätä nykyä trendikkäässä episodimuodossa. Kaikki jaksot saa itselleen jenkkistoresta 25 dollarilla. Yksittäin ostettuna episodit maksavat kuusi dollaria kappale. Osia ilmestyy yhteensä neljä kappaletta. Jokaisen episodin mukana tulee bonusmateriaalia.

Resident Evil: Revelations 2:n osat julkaistaan viikon välein. Myöhemmin kaikki osat yhteen kokoava paketti ilmestyy myös kauppojen hyllyille. Seikkailun päähahmoina toimivat Claire Redfield sekä Moira Burton.

Peli ilmestyy PS3:lle, PS4:lle, pc:lle, Xbox 360:lle sekä Xbox Onelle.

Päivitys kello 16.50: Resident Evil -sarjan virallisen Twitter-tilin mukaan PlayStation Storessa oleva päiväys on vasta vain paikanvaraajatieto eikä niinkään virallinen julkaisupäivä.

Lähde: Polygon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Perhanan Destiny. Ilman sitä oisin jo monta peliä pelannu. Myöskin ekan Revelationsin. Ihmiselämässä on liian vähän vuosia !!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ilmeisesti pelaaminen tapahtuu episodeittain pc:llä ja sitten fyysinen PS4 kopio hyllyä koristamaan alelaarista.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Tässä katsoin äskettäin tuon TGS:sä olleen demon, ja kyllähän se ihan hyvälle näytti. Toiminta oli Revelationin tyylistä, ja paikat olivat sopivan pimeitä ja ahdistavan oloisia. Ihan jees myös päästä pelaamaan Clairella pitkästä aikaa. Toivoisin että tässä olisi vähän enemmän sellaisia kevyitä puzzeleja, mitä sarjan aiemmissa osissa. Revelation onneksi näitä sisälsi, joten toivo on korkealla, että niitä löytyisi myös jatko-osassa. Toinen juttu mitä toivon, on se, että pelissä olisi jonkilainen labra osuus. Parhaimpia osuuskia Residen Evillissä on muun muassa ollut minulle se, että päästään labrassa lukemaan eri raportteja läpi. Antaa mukavasti taustoitusta siitä, että minkälaisista biologisista kokeista mikäkin mölli on aina syntynyt.

Tämä ja se RE1 remake HD tulossa ens vuonna. On kyllä ressu faneille herkkua luvassa.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Itseäni ottaa päähän pakollinen apuri nykyisin näissä Ressuissa, joka syö tunnelmaa suunnattomasti.

Oma mielenkiinto lyssähti noihin demoihin nopeasti. Vanhoja faneja koitetaan kovasti kalastella kuluneilla tempuilla ja hirmuisella pimeydellä. Sarja on alkanut toistamaan itseään pahemmin kuin old-school Resident Evilit konsanaan. Valitettavasti timanttisen neljännen osan myötä sarjan laatutaso on lähtenyt myös jyrkkään laskuun, eikä mitään merkittävää uutta ole keksitty 10 vuoteen.

Herranjestas, Resident Evil 4:n julkaisusta on kulunut kohta 10 vuotta!!?

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Siis täh? 25 dollaria kaikki tai 6 dollaria yks kerrallaan ja niitä on 4 osaa... matikka nyt ei oo koskaan ollu mun vahva osa alue mut yks kerrallaan ne on 24 dollaria. Missä järki?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Speedy

Siis täh? 25 dollaria kaikki tai 6 dollaria yks kerrallaan ja niitä on 4 osaa... matikka nyt ei oo koskaan ollu mun vahva osa alue mut yks kerrallaan ne on 24 dollaria. Missä järki?

Koko setin ostamalla mukaan pitäisi saada myös jonkinlaista lisäsisältöä.

Käyttäjän Lucian kuva
Lucian
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Itseäni ottaa päähän pakollinen apuri nykyisin näissä Ressuissa, joka syö tunnelmaa suunnattomasti.

Niin totta. Code Veronican jälkeen sarjan peleissä on aina joku AI-hahmo pyörinyt jaloissa enemmän tai vähemmän. Tämä olisi paljon tunnelmallisempi, jos saisi edetä yksin.