Resident Evil Revelations 2:sta on tihkunut tietoa hitaasti, mutta varmasti. Vähän aikaa takaperin huhuiltiin, että peli olisi saamassa kovin tutun pelihahmon. Nyt asiaan saatiin varmistus, kun Capcom kertoi erään pelin sankareista olevan Barry Burton. Barry Burton on Resident Evil -pelaajille tuttu pelisarjan ensimmäisestä osasta. Revelations 2:ssa Barry Burton seikkailee tytärtään Moiraa etsien. Myös Moira on pelattava hahmo Revelations 2:ssa. Moira on juuttunut saarelle Claire Redfieldin kanssa.

Täysin uusi pelihahmo Revelations 2:ssa on pikkutyttö nimeltä Natalia Korda. Natalia voi aistia viholiset kauempaakin. Natalia auttaa Barrya Moiran etsimisessä.

Capcom julkisti myös paketin hinnat ja ilmestymispäivät. Peli ilmestyy jaksoittain, ja ensimmäinen episodi ilmestyy Euroopassa 18. helmikuuta 2015. Ilahduttavasti osat ilmestyvät tämän jälkeen viikon välein, joten liikoja ei osien välissä tarvitse odotella.

Yksittäin ostettuna osat maksavat noin seitsemän euroa kappale. Koko paketin saa itselleen noin 25 eurolla. Osat saa myös fyysisenä pakettina, joka ilmestyy 13. maaliskuuta 2015. 

Lähde: Eurogamer.

Lisää luettavaa