Resident Evil Village päivättiin ja vahvistettiin myös vanhemmille konsoleille – pelikuvaa, Re:Verse -moninpeli ja PS5-erikoisdemo paljastuivat myös / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil Village päivättiin ja vahvistettiin myös vanhemmille konsoleille – pelikuvaa, Re:Verse -moninpeli ja PS5-erikoisdemo paljastuivat myös

22.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Resident Evil Village, resident evil, Capcom, Re:Verse, kauhu, julkaisupäivä, Maiden, demo

Resident Evil -sarjan uusin pääosa Resident Evil Village on saanut julkaisupäivän. Capcom vahvisti tuoreen verkkolähetyksensä yhteydessä, että peli nähdään niin PlayStation 5:llä, Xbox Seriesillä, pc:llä kuin myös PlayStation 4:llä ja Xbox Onella toukokuun 7. päivä.

Verkkolähetyksessä saatiin tietysti uusi pelikuvakatsaus myös peliin. Sen myötä tutustumaan päästiin tarkemmin pelin pahiksiin, ympäristöihin ja toimintaa, jossa suoran räiskimisen ohella puolustautuminen on Resident Evil 7:n tavoin oleellinen osa selviytymistä. Pulmanratkonnasta ja inventaariotetriksen paluusta saatiin niistäkin maistiaisia.

Tästä päivästä alkaen PS5-omistajat voivat ottaa maistiaisen pelin teknologiaan ja ympäristöihin Maiden-nimisellä visuaalisella erikoisdemolla. Se ei päästä vielä kokemaan Resident Evil Villagessa koettavaa toimintaa, vaan asettaa sen sijaan Maiden-nimisen hahmojen ohjaksiin tämän pyrkiessä löytämään tiensä ulos pelin yhtenä tapahtumapaikkana toimivasta linnasta.

Myöhemmin keväällä tulossa on myös toinen Resident Evil Village -demo. Koettavaksi se julkaistaan kaikille alustoille.

Resident Evil Villagen ostajat eivät ole jäämässä ilman myöskään moninpeliä. Capcom julkisti verkkolähetyksessään myös verkkotoimintapeli Resident Evil Re:Versen, jossa tutut Resident Evil -hahmot ottavat toisistaa mittaa kuuden pelaajan tappomatseissa ikonisissa Resident Evil -maisemien. Pelistä saadaan niin PS4-, Xbox One- kuin pc-versio, mutta uusilla konsoleillakin sitä voi toki pelata taaksepäin yhteensopivuuden voimin.

Resident Evil -sarjan lähestyvien 25-vuotissynttäreiden kunniaksi Ubisoftin The Division 2 saa myös pelisarjan mukaan teemoitettuja esineitä. Esineet ovat haalittavissa helmikuun 2. päivä aikaen ja ovat napattavissa nimenomaan vain rajatun ajan.

Lähetyksen voi katsastaa kokonaisuudessaan ohesta. Alla on erikseen irrotettuna myös Resident Evil Villagen ja Resident Evil Re:Versen uudet trailerit.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Myöhemmin syksyllä? Pitäs lukee että myöhemmin keväällä kun pelikin julkaistaan toukokuussa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus rap

Myöhemmin syksyllä? Pitäs lukee että myöhemmin keväällä kun pelikin julkaistaan toukokuussa.

Hups, yöllinen aivopieru korjattu. Ei toki ole ennenkuulumatonta, että peli saa demon vasta julkaisun jälkeen, mutta tässä tapauksessa sormeni olivat tehneet aivan muuta kuin aivot ohjeistivat :)

-Panu

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Pääpeli näyttää kiinnostavalta mutta huhhuh miten jäätävältä paskalta näyttää tuo moninpeli re:verse. Tuleekohan nimi siitä ku ne ottaa pakkia laadussa aina jokaisen moninpeliräpellyksen kanssa.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Upealta näyttää Village! Toivon mukaan puhutaan RE 7 tai RE2: Remake tasosta. Jo tammikuussa alkaa tuntua, että 2021 on hyvä peli vuosi. Keväällä on jo kasoittain hyviä pelei tulossa.