Resident Evil Villagen taiteellinen johtaja Tomonori Tanako jakoi yksityiskohtia viime aikoina huomion keskipisteenä keimailleesta hattupäisestä hahmosta.

Resident Evil Villagen näyttävä vampyyrirouva Lady Alcina Dimitrescu on herättänyt valtavaa kiinnostusta fanien keskuudessa. Etenkin ylvään naisen pituus on ollut kuuma puheenaihe ja arvailujen kohde. Capcomin Tanako tarjosi hieman nektaria pahimpaan tiedonjanoon julkaisemalla pääasiassa Lady Dimitrescua koskevan lyhyehkön tiedotteen.

– Lady Dimitrescu tyttärineen on saanut melko paljon huomiota viime aikoina, paljon enemmän kuin odotimme. On hienoa, että he pystyvät ottamaan valokeilan Resident Evil Villagen ikoneina. Erityisesti Lady Dimitrescu on saanut paljon ylistystä sekä kotimaassa että ulkomailla, mikä on tehnyt meistä kaikista kehitystiimissä erittäin onnellisia. Kuulin, että hänen pituutensa on jotain kiinnostavaa, Tanako kirjoittaa.

Lopulta Tanako paljastaa Lady Dimitrescun olevan hulppeat 2,9 metriä pitkä. Tähän pituuteen on laskettu mukaan hänen leveälierinen hattunsa sekä korkeat korot. 

Resident Evil Village julkaistaan PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä, Xbox Onella, Xbox Seriesillä ja pc:llä 7. toukokuuta 2021.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa