Resistance 2:n grafiikka vakuuttaa - Uusia kuvia! / Uutiset / pelaaja.fi

Resistance 2:n grafiikka vakuuttaa - Uusia kuvia!

29.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
157

Resistance 2 julkaistaan PlayStation 3:lle marraskuun lopulla. Resistance 2:n erikoisuuksiksi luetaan 8 pelaajan yhteistyöpelitila ja jopa 60 pelaajan verkkomoninpeli.

Saimme käsiimme tuoreita kuvia Insomniacin kehittämästä räiskintäjatko-osasta.

Resistance 2 -kuvia:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän saar86 kuva
saar86

Kyllä, komea on. Tuo cooppina kuulostaa todella hyvältä.

Käyttäjän memph kuva
memph

Nyt täytyy kyllä boximiehenäkin todeta, että todella hyvältä näyttää! Epäilen ettei boxilla edes saisi noin näyttävää grafiikkaa, mitä tuossa alimmassa on!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hienoa eemeli, hienoa. Todellinen pleikkapoika taas siellä playstationtoimituksessa. Haluaisin nähdä ne kuvat mitkä vakuuttaa? aika peruskauraa grafiikanosalta. Moni peli näyttää yhtä hyvältä/huonolta tänäpäivänä. Pelaajalehti vois vaihtaa välillä sonypoikapäätoimittajaa ja palkata toimittajia jotka eivät ihannoi tiettyä konsolia. Lopetin tilaukseni samaisesta syystä että en näe järkeä maksaa suomen playstationmagazinesta. Säälittävää toimintaa lehden toimitukselta taas kerran.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

#XBOX360.FI @QUOKENET!!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Hienoa eemeli, hienoa. Todellinen pleikkapoika taas siellä playstationtoimituksessa. Haluaisin nähdä ne kuvat mitkä vakuuttaa? aika peruskauraa grafiikanosalta. Moni peli näyttää yhtä hyvältä/huonolta tänäpäivänä. Pelaajalehti vois vaihtaa välillä sonypoikapäätoimittajaa ja palkata toimittajia jotka eivät ihannoi tiettyä konsolia. Lopetin tilaukseni samaisesta syystä että en näe järkeä maksaa suomen playstationmagazinesta. Säälittävää toimintaa lehden toimitukselta taas kerran."
Sinun toimintasi on säälittävää. Luuletko että Eemeli on tehnyt pelin ja pistänyt screenshotit sivuille. TYHMÄ!

Käyttäjän Jupe kuva
Jupe

"Nyt täytyy kyllä boximiehenäkin todeta, että todella hyvältä näyttää! Epäilen ettei boxilla edes saisi noin näyttävää grafiikkaa, mitä tuossa alimmassa on!"
Et selvästikkään ole pelannut Far Cryta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaikki kuvat on selvästikkin käsiteltyjä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Missä on kaikki sahalaidat : D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kaikki kuvat on selvästikkin käsiteltyjä"

Ja kaikkien uutisten boxipelien kuvat ei oo? ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä kyllä. Tuli hommattua PS3 tuohon XO:n rinnalle ja olenkin odotellut uutta pelattavaa. KZ2 ja tämä vaikuttavat lupaavilta...yritin päästä MGS4:ään sisään, mut se ei oikein auennut tai muutenkaan tuonut mitään uutta. Ohjainkin vähän surettaa jos saan olla rehellinen...Toivotaan nyt et nämä olis nyt ne mahtiräiskinnät PS3:lle, vaikka olen ymmärtänyt PS-miesten suunnalta että se on se XO joka on se räiskintäkonsoli ;)