Resistance-jupakka kiihtyy Englannissa / Uutiset / pelaaja.fi

Resistance-jupakka kiihtyy Englannissa

14.06.2007 // Kirjoittanut: Johnny Marmelaad
57

Englannin kirkon ja Sonyn välinen kiista Manchesterin katedraalin käytöstä Resistance: Fall of Man -pelissä saa uusia piirteitä. Englannin kirkko ei AP:n mukaan ole vielä saanut haluamaansa vastausta Sonylta ja pyytää koko Japanin kansaa yhtymään Sonyn-vastaiseen kampanjaan.

Toisaalla pääministeri Tony Blair on parlamentin alahuoneen kyselytunnilla perännyt yritysten yhteiskuntavastuuta, kun asia nostettiin puheeksi Manchesterin alueen edustajan toimesta. "On tärkeää, että kaikki tämän kaltaisia tuotteita markkinoivat yritykset tuntevat vastuunsa ja ottavat muiden tunteet huomioon", Blair sanoi. "On ymmärrettävä, että [yritysten] on voiton tavoittelemisen ohella tunnettava myös laaja sosiaalinen vastuunsa."

Sonyn edustaja totesi keskiviikkona Tokiosta, että yritys ottaa kirkon mielipiteen vakavasti. Yhtiö ja kirkko ovat aloittamassa tai jo aloittaneet suorat neuvottelut. Kirkko vaatii, että peli vedetään välittömästi myynnistä, että Sony pyytää anteeksi katedraalin luvatonta käyttöä peliympäristönä ja että yritys tekee merkittävän lahjoituksen kirkon koulutusrahastoon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kirkko vaatii, että peli vedetään välittömästi myynnistä, että Sony pyytää anteeksi katedraalin luvatonta käyttöä peliympäristönä ja että yritys tekee merkittävän lahjoituksen kirkon koulutusrahastoon. "

Jostain syystä repesin tota loppua. Kun kolikko kirstuun kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa. Kirkontouhuja taas hauska seurata...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No olihan se koira haudattuna tässäkin---> rahan perässä tietysti, ja vielä kaikkein "pyhin", eli kirkko. Way to go!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uskonnot on maailman laajamittaisin kusetus jota vetää rahanahneet tekopyhät paskat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

TÄYSIN samaa mieltä kaikkien yllä olevien kanssa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Todellista ukotusta. Ja, eikö tuo maisema/rakennus nyt ole jo pommitettu ja tuhottu jo useampaan otteeseen eri peleissä? Luulisi että ainakin jossain WW2 -aiheisessä pelissä aikaisempina vuosina on taisteltu kyseisestä rakennuksesta. Kohta rakennusten kuvaamiseenkin tarvitaan tekijänoikeusmaksua vastaava systeemi - pirun ihme. Vedetään vielä kaikki leffatkin pois markkinoilta missä tuo rakennus näkyy...

Käyttäjän Mixba kuva
Mixba

"Uskonnot on maailman laajamittaisin kusetus jota vetää rahanahneet tekopyhät paskat."

Jep. Jotenkin tuntuu siltä, että tässä nyt taas ollaan jokseenkin sensaatiohakuisesti liikkellä. Ei vaan voi ketään haitata/kiinnostaa, jos jossain pelissä käytetään jotain helvetin olemassaolevaa rakennusta.

Kirkko vaan näki mahdollisen rahareijän ja iski siihen hampaansa jo tuhansia vuosia vanhaan sikamaiseen tapaansa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaikki haluavat kaataa sonyn?
Vaikka olenkin X0 fanipoika en siltikään halua sonyä alas koska tekeehän se muuta hienoa tekniikkaa ps3 nyt vain oli sellanen pieni virhe(10 kiloa turvetta).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

haha, iha älytön huhu taas.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei voi muuta kun todeta, että kyllä tässä nyt selkeästi haetaan huomiota, sekä rahaa. Ahneus on iskenyt kirkonmiehiin. Mihin tässä oikein ollaan menossa jos tuo menee läpi.

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

"pyytää koko Japanin kansaa yhtymään Sonyn-vastaiseen kampanjaan." Taas yksi syy muuttaa Japaniin.

Mutta minulle on oikeastaan ihan sama miten tässä käy, jos tämä vaikuttaa vain Sonyyn eikä koko pelibisnekseen.

Nostoja