Respawn: Titanfall 2 ei ole myynyt odotetusti – sarja jatkuu silti tulevaisuudessa / Uutiset / pelaaja.fi

Respawn: Titanfall 2 ei ole myynyt odotetusti – sarja jatkuu silti tulevaisuudessa

7.08.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Respawn Entertainmentin perustaja Vince Zampella on paljastanut, ettei studion tuorein räiskintäjatko Titanfall 2 ole myynyt menestyksestään huolimatta aivan odotetusti.

- Peli oli menestynyt, se myi hyvin, mutta ei aivan niin paljoa kuin sen olisi pitänyt. Ehkä se johtui siitä, että julkaisuikkuna oli ruuhkainen, hinnoittelu oli aggressiivinen – se oli rankka ikkuna julkaisulle, Zampella kertoo haastattelussa.

Odotettua heikommasta myynnistä huolimatta pelisarjalle aiotaan tehdä kuitenkin jatkoa, joskaan Zampella ei tarkentanut sen tarkemmin, mille alustoille jatkoja saadaan.

- Meille on tärkeää pitää sarja elossa. ’Teemme lisää Titanfalleja’ on lainaus, joka minun pitää kuulemma sanoa. Meillä on sarjan luova ohjaaja, joka vastaa sarjan suojelemisesta useammilla alustoilla ja pitää huolen sen kasvamisesta. Teemme parhaillaan muita juttuja, joita emme ole vielä julkistaneet, mutta olemme hyvin sitoutuneita Titanfall-universumiin, Zampella jatkaa.

Zampella kuitenkin paljasti, että kehitteillä on uusi julkaisematon Titanfall-projekti. Titanfall 2:een ei myöskään hänen mukaansa tuoda todennäköisesti enää uutta sisältöä.

Titanfall 2 julkaistiin 28. lokakuuta, jonka molemmin puolin tuolloin julkaistiin myös suurten räiskintäpelisarjojen Battlefieldin ja Call of Dutyn tuoreimmat osat. Peli on pelattavissa pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse ostin tämän Titanfall 2:n yksinpelin takia ja se olikin loistava teos. Moninpeliä testailin sen verran että ne kiitettävän helposti saatavat moninpeli-trophyt keräilin ja ei kyllä pitänyt otteessaan sitä lyhyttä aikaa enempää.

Battlefield 1:n moninpelin olen myös pelannut achievementtien osalta läpi mutta en todellakaan jätä pelaamista siihen. Todellakin loistava moninpeli! COD taas menee samaan "sarjaan" tuon Titanfallin kanssa: molemmissa on enemmän yksilöpohjaista menoa ja muutenkin ehkä enemmän ADHD-meininkiä kuin Battlefieldissä, jossa voi tukihahmona päästä listoille. Ja vaikkei pääsekään, niin silti on mukavaa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

EA sössi kyllä totaalisesti pelin julkaisun...varmasti olisi myynyt edes hieman paremmin, jos olisivat lykänneet julkaisua 2017 alkuun, en voi ymmärtää mitä järkeä oli tuo Battlefield 1:n ja CODin kanssa puskea samaan aikaan makkinoille.

Eipä toisaalta yllätä kun EAsta on kyse, tuntuu vain että siellä sama meno jatkuu vuodesta toiseen ja riippumatta siitä kuka on firman johdossa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Julkaisu codin ja bäfän välissä about samaan aikaan voi vaikuttaa asiaan jonnin verran. Lmao.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Minä odottelen rauhassa että hinta putoo alle 10€ ja sitten pelaan yksinpelin läpi

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus

[--] Ehkä se johtui siitä, että julkaisuikkuna oli ruuhkainen, hinnoittelu oli aggressiivinen – se oli rankka ikkuna julkaisulle, Zampella kertoo haastattelussa.

Ehkä ehkä, eihän tätä toitottanut kuin suunnilleen jokainen edes alkeellisen järjen itselleen kehittänyt eliö koko universumissa. EA:n ja Respawnin huippukoulutetut bisnesameebat eivät vaan vielä näin korkean tason pluslaskuihin kyenneet.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Hienoa kuulla, että sarja jatkuu. Titanfall 2 on loistava peli ja oli mielestäni myös reilusti Battlefieldiä ja COD IW:tä parempi. Ostin TF2:n aika pian julkaisunsa jälkeen, koska kehuja sateli joka suunnalta ja hintakin putosi nopeasti 40-50e tuntumaan. Jos seuraava osa on yhtä laadukas, niin maksan siitä ilomielin täyden hinnan.