Respawn: Titanfall 2 ei ole myynyt odotetusti – sarja jatkuu silti tulevaisuudessa

Respawn Entertainmentin perustaja Vince Zampella paljastaa, ettei Titanfall 2 ole myynyt menestyksestään huolimatta tarpeeksi.

7.8.2017 08:03

Respawn Entertainmentin perustaja Vince Zampella on paljastanut, ettei studion tuorein räiskintäjatko Titanfall 2 ole myynyt menestyksestään huolimatta aivan odotetusti.

– Peli oli menestynyt, se myi hyvin, mutta ei aivan niin paljoa kuin sen olisi pitänyt. Ehkä se johtui siitä, että julkaisuikkuna oli ruuhkainen, hinnoittelu oli aggressiivinen – se oli rankka ikkuna julkaisulle, Zampella kertoo haastattelussa.

Odotettua heikommasta myynnistä huolimatta pelisarjalle aiotaan tehdä kuitenkin jatkoa, joskaan Zampella ei tarkentanut sen tarkemmin, mille alustoille jatkoja saadaan.

– Meille on tärkeää pitää sarja elossa. ’Teemme lisää Titanfalleja’ on lainaus, joka minun pitää kuulemma sanoa. Meillä on sarjan luova ohjaaja, joka vastaa sarjan suojelemisesta useammilla alustoilla ja pitää huolen sen kasvamisesta. Teemme parhaillaan muita juttuja, joita emme ole vielä julkistaneet, mutta olemme hyvin sitoutuneita Titanfall-universumiin, Zampella jatkaa.

Zampella kuitenkin paljasti, että kehitteillä on uusi julkaisematon Titanfall-projekti. Titanfall 2:een ei myöskään hänen mukaansa tuoda todennäköisesti enää uutta sisältöä.

Titanfall 2 julkaistiin 28. lokakuuta, jonka molemmin puolin tuolloin julkaistiin myös suurten räiskintäpelisarjojen Battlefieldin ja Call of Dutyn tuoreimmat osat. Peli on pelattavissa pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa