Respawn Entertainmentin toimitusjohtaja Vince Zampella on paljastanut, ettei studiolla ole tällä hetkellä kehitteillä mitään Titanfall-aiheista tuotosta.

– Mitään [Titanfallia] ei ole kehitteillä, mutta se on aina läsnä. Voit nähdä siitä paloja [Apex Legendsin taustatarinassa]. Jossain vaiheessa haluaisin henkilökohtaisesti nähdä pelin uudelleennousun. Katsomme, jos pystyn siihen, Zampella sanoo.

Kommentti on päinvastainen kuin Zampellan alkuvuodesta 2019 julkaisema twiitti, jossa hän kertoi Titanfall-uutisia saatavan vielä loppuvuoden aikana. Myös EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson vihjaili tuolloin uudesta Titanfall-pelistä, joka toisi ”uudenlaisen näkemyksen” pelisarjaan.

Respawnilta nähdään kuitenkin uutta tuotantoa tulevassa EA Play -tapahtumassa, jossa Zampella vihjaili esittelevänsä studion tulevaa VR-peliä Medal of Honor: Above and Beyond. Muita paljastuksia joudutaan sen sijaan kuitenkin odottamaan.

– Muista asioista en halua vielä puhua, sillä haluamme niiden olevan yllätyksiä ja ilonaiheita [faneille], Zampella sanoo.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa