Retrohenkeä hehkuvalle lappariritarille nelinkertaista tukea / Uutiset / pelaaja.fi

Retrohenkeä hehkuvalle lappariritarille nelinkertaista tukea

14.04.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Mega Manin ja DuckTalesin tapaisille klassikkotasoloikille kumartava Shovel Knight on rahoitettu. Kickstarteriin maaliskuussa suunnannut 2D-pompinta tarvitsi kassaansa 75 000 dollaria onnistuakseen ja nappasikin varsin hyvän loppurutistuksen jälkeen summan peräti nelinkertaisena.

Kaikkiaan yli 311 000 dollaria kerännyt peli saadaankin nyt sisältämään aikalailla kaikki, mitä kehittäjät ovat julkisesti ilmaisseet siihen kaavailleensa. Sen ohella siis, että mukana on perusseikkailu eri aseineen, kenttineen ja pomoineen, saadaan pelattavaksi nyt muun muassa moninpelitila ja lisää hahmoja. Wii U:n, 3DS:n ja Windowsin lisäksi Shovel Knight on nyt myös määrä tuoda vielä Linuxille ja OS X:lle.

Shovel Knightin julkaisun pitäisi tapahtua myöhemmin tämän vuoden syksyllä. Peliä kehittää WayForward Technologiesin entisistä työntekijöistä koostuva Yacht Club Games yhdessä Mega Man -säveltäjä Manami Matsumaen kanssa.

Shovel Knightinkin jälkeen Kickstarter on toki jatkamassa eloaan. Kuluvan viikon aikana rahoituspalveluun onkin loikannut muun muassa Road Rash -henkinen Road Redemption sekä metroidvania-tyyliä jäljittelevä Chasm.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

hauskan näköne peli

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

En antanut tälle vähäisiä ropojani Kickstarterissa, mutta ostan tämän kyllä 3DS:lle heti kun ilmestyy. Näyttää hyvältä!

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Aika hyvin kasibittiselle pelille kyllä.

Nostoja