Retroisaa Yakuza-mättöä? Hylätty Golden Axe -prototyyppi? Sega jakaa ilmaisia pikkupelejä 60-vuotisjuhliensa kunniaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Retroisaa Yakuza-mättöä? Hylätty Golden Axe -prototyyppi? Sega jakaa ilmaisia pikkupelejä 60-vuotisjuhliensa kunniaksi

14.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Nights Into Dreams, Streets of Kamurocho, Yakuza, Golden Axe, Golden Axed, Sega, 60 v.

60-vuotisjuhlavuotta parhaillaan viettävä Sega on ryhtymässä toden teolla juhlallisuuksiin tällä viikolla. Seuraavaa 60 päivää silmällä pitäen yhtiö on avannut sen synttäreille omistetut kotisivut, joiden kautta faneille on tarkoitus viestiä erilaisista eduista, haastatteluista ja lahjoista.

Jo ennakkoon käyntiin on saatu niin alennusmyyntikampanjoita sekä Steamissa että Nintendon eShopissa. Läpi tämän viikon Sega tuo Steamin kautta tarjolle myös joukon pieniä sen omiin sarjoihin tavalla jos toisella pohjautuvia pelejä.

Ensimmäinen näistä on heti torstaina 15. lokakuuta ilmestyvä Armor of Heroes, joka tarjoaa Company of Heroes -teemaista tankkisotaa. Perjantaina 16. lokakuuta perässä seuraa Endless Zone, joka on Sega-klassikko Fantasy Zonen henkeen tehty avaruusräiskintä, joka sitoutuu yhteen Triumph Studiosin Endless-strategiapeleihin.

Lauantaina 17. lokakuuta luvassa on vuorostaan Yakuzan hahmoja ja Streets of Ragea yhteen naittava Streets of Kamurocho. Sunnunta 18. lokakuuta lunastattavaksi saadaan lisäksi vielä Golden Axed, joka on yhdestä kentästä koostuva maistiainen vuonna 2013 peruutetusta uuden Golden Axe -pelin prototyypistä.

Pikkupelit ovat ladattavissa maanantaihin noin kello 20.00 Suomen aikaan asti.

Parhaillaan Segan juhlasivulle rekisteröityviä lahjotaan myös ilmaisella Steam-versiolla Saturn-klassikko Nights Into Dreamsista. Pitkin tulevia viikkoja rekisteröityneille luvataan myös muita pieniä Sega-aihaisia herkkuja.

Sonic the Hedgehog 2 on yhä sekin lunastettavissa ilmaiseksi Steamista.

Lähde: Sega 60th Anniversary, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja