Retrotoimintaa MMO-ympäristössä: tältä näyttää juuri paljastunut Survived By

Human Head Studiosilta on paljastunut tällä viikolla toinenkin peli Rune: Ragnarokin lisäksi. Kyseessä on selvästi retrovetoisempi ilmaisverkkopeli Survived By.

2.9.2017 04:00

Yhden pelin paljastaminen yhden viikon aikana ei näytä olleen tarpeeksi Human Head Studiosille. Ensin maanantaina jenkkikehittäjä julkisti tekevänsä avoimen maailman roolipeli Rune: Ragnarokia ja nyt siltä on paljastunut myös toinen peli Survived By.

Yhteistyössä Warframe-maineesta nauttivan Digital Extremesin kanssa tehty Survived By on hyvin retrosävytteinen toimintapeli, johon on ripoteltu mukaan myös massiivimoninpeluun henkeä. Tulokseksi on saatu ylhäältä kuvattu pikseliseikkailu, jossa maksimissaan yhteensä sata pelaajaa seikkailevat samaan aikaan yhdessä jaetussa maailmassa vihollisia kaataen, luolastoja koluten ja uusia varusteita löytäen sekä luoden.

Kuolemallakin on omanlaisensa merkitys pelissä. Hahmot eivät menetä henkeään Survive Byn maailmassa välttämättä yhdestä yksittäisestä virheestä, mutta kuoleman sattuessa nämä katoavat lopullisesti. Heidän paikkansa pelissä ottaa tällöin hahmon jälkeläinen, joka perii muutamia erikoisuuksia aina vanhemmaltaan.

Parhaillaan Survived Byn kotisivuilla voi hakeutua mukaan pelin alfatestaajaksi. Valmistuessaan pelin on tarkoitus olla pelattavissa ilmaiseksi.

Lähde: Human Head Studios

Lisää luettavaa