Retrotulevaisuutta uuden sukupolven grafiikalla – näin hahmottuu PS5:lle ja Xbox Series X:lle matkaava Observer System Redux

Graafisten ehostusten lisäksi luvassa on myös tarinallisia ja pelillisiä viilauksia.

21.8.2020 13:04

Kyberpunkjännäri Observer saa uutta eloa loppuvuodesta, kun peli julkaistaan uudelleen seuraavan sukupolven konsoleille Observer System Redux -pakettina. Tuoreella videolla kehittäjä Bloober Team onkin esitellyt nyt hieman, mitä tämä tarkoittaa pelin visuaalisen annin kannalta.

Blooberilla luvataan, että System Redux ei ole vain pelkkä remasterointi alkuperäisestä pelistä, vaan että peliä on rakennettu uusiksi PlayStation 5:tä ja Xbox Series X:ää varten. Tavoitteena on ollut tietenkin nätimpi yleiskokonaisuus, mutta yhtälailla uusilla efekteillä ja viilauksilla on pyritty viilaamaan myös pelin tunnelman ja luettavuuden kaltaisia asioita.

Muina uudistuksina System Reduxiin on luvattu myös esimerkiksi tarinallisia ja pelillisiä lisäyksiä, mistä Bloober on vihjannut kertovansa lisää myöhempänä ajankohtana. Tällä välin lukea ehtii käydä vaikkapa Pelaaja-lehden arvostelun alkuperäisestä Observerista.

Parhaillaan Blooberilta on tulossa myös Xbox Series X:lle ja pc:lle kauhuseikkailu The Medium. Senkin on määrä saada julkaisunsa loppuvuodesta.

Lisää luettavaa