Revolution jakaa taas mielipiteitä / Uutiset / pelaaja.fi

Revolution jakaa taas mielipiteitä

26.04.2006 // Kirjoittanut: LassiK
1

Nintendon Revolution-konsolin lopullisen esittelyn lähestyessä E3-messuilla konsoli on jakanut entistä enemmän pelialan vaikuttajien mielipiteitä. Nintendo esittelee konsolin toukokuun E3-messuja edeltävässä lehdistötilaisuudessa, josta Pelaajan tilaajille tarjotaan verkossa liveuutisointia.

Negatiivisia lausuntoja irtosi EA:n varajohtajalta ja Los Angelesin johtajalta, Neil Youngilta Gamasutra-sivuston haastattelussa GDC-messuilta.

"Revolution on haastava, koska se ei tue HD-tarkkuuksia. Jos ajattelet esimerkiksi tosiaikaisia strategiapelejä, totta kai ohjaus on yksi tärkeä osa, mutta tärkeää on myös kuinka kaukana istut tv:stä verrattuna pc-pelin pelaamiseen", Young sanailee.

Lisäksi Youngia vaivaavat Revolutionin tehot - siis niiden puute. "No, EA tekee pelejä sille, mutta minä tykkään enemmän jopa DS:stä. Ymmärrän sen paremmin", Young sanoo.

Innokkaita lausuntoja jakelee puolestaan suuren Electronic Gaming Monthlyn päätoimittaja Dan Hsu. "Saimme juuri valmiiksi lehtemme, joka ilmestyy heti kun E3 alkaa. Kansijuttumme? Revolution. Kun olemme tehneet tätä erikoisjuttua, tunteeni ovat siirtyneet "innostuneesta" aina "OMG super-megamahtavaa"-tasolle. En voi vielä paljastaa mitään uutta, mutta uskon että Nintendo on takaisin uuden sukupolven konsolikisassa. Unohtakaa GameCube ja Nintendo 64", Hsu hehkuttaa blogissaan.

Myös uusin Pelaaja antaa ensikäden tietoa Revolutionista: tällä viikolla ilmestyvässä lehdessä on toimittajan raportti siitä, millaista kaukosäätimellä todella on pelata.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Toivottavasti demokioskeja saadaan kauppoihin jo hyvissä ajoin ennen julkaisuja. Tahtoo kokeilemaan!

Nostoja