Rick and Morty -sarja liittyy Fortniteen – uuden kauden tarinatraileri paljastaa myös Teräsmiehen / Uutiset / pelaaja.fi

Rick and Morty -sarja liittyy Fortniteen – uuden kauden tarinatraileri paljastaa myös Teräsmiehen

8.06.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Fortnite, Rick and Morty

Epic Games kiusoittelee Rick and Morty -sisältöä Fortniteen. Tänään käynnistyvän seitsemännen kauden trailerin voi katsoa uutisen lopusta.

Adult Swim -sarja Rick and Morty on liittymässä Fortniten universumeita sekoitteleviin kahinoihin. Humalaisesta kyynisestä tiedemiehestä ja tämän avuliaasta pojanpojasta kertova aikuisten piirretty on tuttu vaihtoehtoisista ulottuvuuksistaan ja kummallisista seikkailuista avaruuden läpi.

Juuri julkaistulla trailerilla nähdään myös Teräsmies Clark Kent -valeasussaan. Fortniten tuleva 7. kausi kantaa nimeä Invasion, joten odotettavissa on kaikenlaista avaruus- ja muukalaisteemaista sisältöä.

– Salaperäinen muukalaisarmeija tunkeutuu saarelle räjähtävällä avaushyökkäyksellä. Tohtori Slonen komennossa Imagined Order (IO) on ottanut tehtäväkseen tapella vastaan. Kun taistelet kaaoksen keskellä, tapaat hahmoja, jotka hyväksyvät hyökkäyksen, vastustavat sitä tai haluavat vain jatkaa kalastusta. Saaren kohtalo on vaakalaudalla, 7. kauden kuvaus kertoo.

Tarkemmat yksityiskohdat selviävät tarkemmin tämän päivän aikana. Huomioida kannattaa, että Fortniten hahmovierailut ovat usein lähinnä kosmeettisia.

Lähde: Fortnite (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.