Riders Republicista saatiin uutta pelikuvaa – avoimen maailman extreme-urheilu saapuu syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Riders Republicista saatiin uutta pelikuvaa – avoimen maailman extreme-urheilu saapuu syksyllä

13.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Riders Republicista saatiin uutta pelikuvaa – avoimen maailman extreme-urheilu saapuu syksyllä

Ubisoft on julkaissut uutta pelikuvaa tulevasta extreme-urheiluun keskittyvästä Riders Republic -pelistään. Samalla vahvistettiin, että alkuvuonna hamaan tulevaisuuteen lykätty peli saapuu kuin saapuukin 2. syyskuuta.

Ubisoft Annecyn kehittämä avoimen maailman peli on henkistä jatkoa Steepille, mutta lumilautailun ja laskettelun ohella mukaan on ympätty muun muassa pyöräilyä ja lentopuvuilla liitelyä – niin raketeilla kuin ilmankin.  Pelimuotoihin lukeutuu perinteisemmän versus-moodin ohella niin 50 pelaajan multisport-massakisoja, 6 vastaan 6 -temppukisoja kuin 12 pelaajan pelisessioita, joissa kanssapelaajia voi haastaa vapaammin erilaisiin tapahtumiin.

Pelikuvan ja julkaisupäivän ohella Ubisoft ilmoitti hakevansa pelaajia tuleviin betatesteihin. Oman halukkuutensa voi ilmaista pelin kotisivulla.

Kun Riders Republicin syyskuinen julkaisupäivä koittaa, se saapuu niin pc:lle, PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja Stadialle. PS4- ja Xbox One -version omistajat voivat päivittää pelinsä ilmaiseksi uuden sukupolven versioon saman konsolituoteperheen sisällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.