Rimen suojaus murtui pikavauhdilla, kehittäjä pitää lupauksensa / Uutiset / pelaaja.fi

Rimen suojaus murtui pikavauhdilla, kehittäjä pitää lupauksensa

2.06.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Rime-julkaisija Grey Box lupaa poistaa pelin käyttämän Denuvo-kopiosuojauksen piakkoin saapuvassa päivityksessä.

Grey Box kertoi aikaisemmin tällä viikolla poistavansa Denuvon pelistä sitten, kun kopiosuojaus saataisiin murrettua. Tuolloin suojauksen arveltiin kestävän pari-kolme viikkoa. Kräkkäysryhmä Skidrow julkaisi viime yön aikana kopiosuojauksen ohittavan ohjelman, vain viisi päivää Rimen julkaisun jälkeen. Skidrow kritisoi samalla voimakkaasti Rimen tapaa käyttää suojausta, sillä sen kerrotaan vaikuttavan heikentävästi pelin suorituskykyyn.

Grey Box kertoo verkkosivuillaan vahvistaneensa Rimen kopiosuojauksen murtavan kräkin aitouden. Studio lupaakin julkaista pelistä uuden version, joka ei sisällä kopiosuojausta. Rimen tulisi päivittyä automaattisesti uuteen versioon.

Kopiosuojausasioiden ohella Grey Box kertoo työstävänsä myös ensimmäistä perinteistä päivitystä Rimeen. Ensi viikolle kaavaillun päivityksen kerrotaan korjaavan mm. pelin kaatuilua aiheuttavia bugeja.

Lähde: Grey Box

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä peli on pysynyt nyt itsellä tutkalla lähinnä näiden ei-pelillisten asioiden takia, joten kyllä tämä siinä mielessä on hyvää mainosta että pysyy peli ainakin jonkun mielessä. Vielä kun saisi muodostettua jonkun kuvan pelin laadusta ja että iskeekö tämä nyt sitten vai ei.

Mitä kopiosuojauksiin ja vastaaviin tulee: onhan se ihan hiton perseestä että esim. leffojen alussa joutuu maksava asiakas katsomaan listan skippaamattomia varoituksia sekä mainoksia muista leffoista mutta warettajat saa tuotteen ilman turhaa sontaa. Peleissä vielä nämä suorituskykyongelmat. Leffateatteriinkin kun menee niin joutuu nykyään jotain kahvimainoksiakin katsomaan niiden trailereiden lisäksi. Ja siitä saa maksaa about 10 euroa. Ihan järjetöntä.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

No siinä ei kauaa nokka tuhissut! Tulikohan kräkkääjille lisämotivaatiota tekijöiden lupauksesta vai etenivätkö normitahdilla?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Skidrow kritisoi samalla voimakkaasti Rimen tapaa käyttää suojausta, sillä sen kerrotaan vaikuttavan heikentävästi pelin suorituskykyyn."

Tottakai piraatit kertoo näitä asioita. Pitääkö paikkaansa on sitten aivan eri asia ja jokaisen itse päätettävissä.

Nostoja