Riot Games jakoi pelikieltoja lähes 9 000 Valorant-pelaajalle / Uutiset / pelaaja.fi

Riot Games jakoi pelikieltoja lähes 9 000 Valorant-pelaajalle

13.05.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Valorant

Riot Games on jakanut roppakaupalla pelikieltoja Valorant-räiskintäpeliin.

Vielä suljetussa betatestissä olevan Valorantin huijauksenesto on herättänyt merkittävästi kritiikkiä, mutta kehittäjä Riot Games kertoo olevansa sitoutunut pitämään Valorantin vapaana huijareista. Riotin huijauksenestokehittäjä Phillip Koskinas onkin kertonut nyt Twitterissä studion jakaneen pelikieltoja lähes 9 000 huijarille.

Kehittäjien mukaan pelikiellot olivat vain alkua, joten Valorant-huijareille lienee luvassa vieläkin vaikeampia aikoja. Riot Games kertoo kuitenkin, ettei se aio paljastaa tarkempia tietoja nykyisistä tai tulevista pelikielloista, jotta huijarit eivät saisi vihiä studion suunnitelmista.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus

Kehittäjien mukaan pelikiellot olivat vain alkua, joten Valorant-huijareille lienee luvassa vieläkin vaikeampia aikoja.

Siinä mielessä ehkä vähän epäonnistunut suomennos, että tästä tulee sellainen kuva, että Vanguard seuraavaksi tyyliin käräyttää huijarin koneen tai jotain. Ei sillä etteikö tämäkin varmaan olisi mahdollista ottaen huomioon miten syvälle järjestelmään se kaivautuu.

Vanguardista edelleen vähän kaksijakoisella mielellä. Eihän se kovin kivaa ole päästää tuollaista ohjelmaa omalle koneelle, mutta toisaalta kukaan ei sitä pakota asentamaankaan.

Monelle huijareihin lopen kyllästyneelle se voi olla myös kilpailuvaltti, jos Vanguard tosiaan pystyy tarjoamaan huijarittoman pelikokemuksen. Se on tietysti toinen kysymys pystyykö?

Nostoja