Riot Gamesin kehitteillä oleva ilmaispelattava verkkoräiskintä Valorant aikoo hyödyntää mikromaksuja tarjotakseen pelaajilleen erilaisia kosmeettisia vaihtoehtoja.

Studio paljasti suunnitelmissa olevan tarjota pelaajille mahdollisuus ostaa kosmeettisia esineitä oikealla rahalla, joskin satunnaisuuden välttämiseksi Valorantissa ei ole lainkaan loottilaatikoita. Lisäksi tekijät kertoivat, että kaikki kosmeettiset esineet on mahdollista ansaita pelaamalla Battle Passin kautta.

Toistaiseksi tarkoitus on tuoda ainoastaan maalipintoja aseille sekä spray-maalauksia, joista osan kerrotaan olevan päivitettävissä paremmiksi.

Sen sijaan hahmojen erilaisia vaatteita ei nähdä ainakaan julkaisussa, sillä Riot haluaa pitää pelin kilpailullisen puolen tasapuolisena kaikille ja jotkut asusteet saattaisivat paljastaa tai piilottaa pelaajat liian helposti taustoihin. Tekijät kuitenkin harkitsevat mahdollisuutta.

– [Hahmojen vaatetukset] täytyisi tehdä siten, ettei niillä ole minkäänlaista vaikutusta pelattavuuteen. Valikoima olisi kapea. Luulen, että se olisi mahdollista toteuttaa. Tarkastelemme juuri mahdollisuuksia tämän suhteen, tuottaja Anna Donlon paljastaa.

Valorant julkaistaan pc:lle kesällä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa