Riotin uutuusräiskintä Valorant kipusi heti Twitchin katsotuimpien pelien joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Riotin uutuusräiskintä Valorant kipusi heti Twitchin katsotuimpien pelien joukkoon

9.04.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Riotin uutuusräiskintä Valorant kipusi heti Twitchin katsotuimpien pelien joukkoon

Riot Gamesin uutuuspeli Valorant on osoittautunut suosituksi jo suljetussa betatestissä.

Tällä viikolla suljettuun betatestiin saapunut räiskintäpeli Valorant ylsi jo noin 1,7 miljoonan samanaikaisen katsojan lukemaan, joka vastaa Fortniten ja League of Legendsin kaikkien aikojen ennätyslukuja. Tätä kirjoittaessa Valorant oli ylivoimaisesti Twitchin seuratuin peli yli 750 000 katsojalla. Toisella sijalla katsojamäärissä oli niin ikään Riotin kehittämä League of Legends noin 100 000 katsojallaan.

Valorantin suosio ei ole kuitenkaan syntynyt täysin orgaanisesti. Kotaku-julkaisun mukaan Riot Games on kieltänyt maksaneensa striimaajille Valorantin pelaamisesta. Striimaajat kuitenkin jakavat lähetyksissään peliin pääsyn mahdollistavia betakoodeja, mikä on nostanut pelin seuraajamääriä ainakin lyhyellä aikajänteellä. Valorantin suosion pitkäikäisyys jää nähtäväksi ajan kanssa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Suljettu beta mutta silti ihmiset saa streamata sitä ?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus frozen

Suljettu beta mutta silti ihmiset saa streamata sitä ?

Eihän se suljettu aina tarkoita että suljetaan sen vuoksi ettei kukaan saa nähdä vaan että esimerkiksi on rajattu pelaajamäärä syystä tai toisesta.

Eikö se "suljettu beta" muutenkin tarkoita lähinnä sitä, että se ei ole kaikille avoin. Ei se mielestäni sulje pois striimaamista jos sitä ei erikseen kielletä.

Käyttäjän menahem kuva
menahem

Pakkohan se on katsoa kun ei muuten pelaamaan pääse. Taitaa kyllä olla melkoisesti bottejakin beta avaimia farmaamassa.

Käyttäjän Kite8D kuva
Kite8D

Pakko kyllä myöntää, et ollu tosi hyvä ainakin noin omaan makuun. Sopivasti cs:ää seassa ja skillit tuo kivan mausteen peliin. Toivottavasti pysyy elossa, koska ensimmäinen kilpailullinen fps piiiitkään aikaan, mikä yhtään kiinnostaa.

Nostoja