Rise of the Tomb Raider esiintyy uusissa hyytävissä kuvissa / Uutiset / pelaaja.fi

Rise of the Tomb Raider esiintyy uusissa hyytävissä kuvissa

15.02.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4

Lara Croft seikkailee hyisissä maisemissa juuri julkaistuissa Rise of the Tomb Raider -kuvissa.

Brittiläisen Official Xbox Magazinen uusimmassa numerossa ilmestyneet kuvat esittelevät Siperiaan sijoittuvan uuden Tomb Raiderin hengenvaarallista vuoristomiljöötä ja kommunistishenkisiä teollisuuskyliä. Lara vaikuttaa roikkuvan pelkkien jäähakkujen varassa milloin minkäkin jyrkänteen reunalta, joten sykettä nostattavaa toimintaa peliltä voinee jälleen hyvillä mielin odottaa.

Huomion arvoista on, etteivät Official Xbox Magazinen painamat kuvat kuitenkaan ole varsinaisia kuvankaappauksia pelistä, vaan todennäköisemmin sekoitus konseptikuvia ja välianimaatioruutuja. 

Rise of the Tomb Raider saadaan näillä näkymin loppuvuodesta yksinoikeudella Xbox Onelle ja Xbox 360:lle. Microsoft-pomo Phil Spencerin mukaan peli saatetaan nähdä myöhemmin myös muilla alustoilla.

Lähde: Z-Giochi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Valmistautukaa kököttämään nuotioitten vieressä puolet peli-ajasta koska, H-Y-P-O-T-E-R-M-I-A!

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Upealta näyttää.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Laran naamaa muutetaan jo kolmatta kertaa. :D

Onneksi parempaan päin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Laran naamaa muutetaan jo kolmatta kertaa.

Onneksi parempaan päin.

Juu onneksi takaisin Laramaiseen suuntaan. Edellisen pelin lapsikasvoinen vässykkä on onneksi poissa. Tai olihan se poissa jo pelin "Definitive Editionissa". Nyt sitten vielä assets-slideri kaakkoon niin alkaa taas näyttämään Laralta.

Harmi vain, että itse peli on vielä 2015 lopussa cross-gen. En jaksa uskoa, että 360-versio olisi millään ratkaisevalla tavalla nerffattu versio pelistä vaan koko peli on tehty heikoimman lenkin eli Xbox 360:nen ehdoilla. Sääli.