Rise of the Tomb Raider -vuoto tarjoaa epävirallista pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Rise of the Tomb Raider -vuoto tarjoaa epävirallista pelikuvaa

22.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Square Enixin tulevasta Rise of the Tomb Raider -toimintaseikkailusta on saatu uusi pelikuvaa esittelevä video.

Videolla nähdään epävirallinen katsaus Rise of the Tomb Raiderin alkuvaiheista. Vaikka Rise of the Tomb Raiderin julkaisuun on vielä aikaa puolitoista kuukautta, on video nähtävästi peräisin pelin lähes lopullisesta versiosta. Viidentoista minuutin mittaisella videolla nähdään niin hiippailua kuin suoraa toimintaakin sekä saadaan maistiaiset pelin tehtäväsisällöstä.

Rise of the Tomb Raiderista saatiin äskettäin myös virallisempaa sisältöä uuden trailerin muodossa. Traileri tarjoilee niin ikään pelikuvaa, joskin reilusti lyhyemmissä pätkissä.

Rise of the Tomb Raider julkaistaan Xbox Onelle ja Xbox 360:lle 13. marraskuuta. Pc-versiokin saapuu pelaajien käsiin ensi vuoden alkupuolella, mutta PS4-pelaajat saavat odottaa omaa julkaisuaan pitkälle vuoteen 2016.

Lähde: Youtube

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Toivon mukaan pelin toimintakohtaukset olikin sitten siinä sillä nuo hiljaisemmat ja puzzleiluun painottavat kohtaukset joita ollaan näytetty, ovat nostaneet hypeä toisin kuin gameplay-pätkässä nähty tusinatoiminta.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Tämmöseen peliinkin vois keksiä vaikka mitä juttuja mutta ihan samalta näyttää kun mikä tahansa nykypäivän hiivintä/räisintäpeli. Ympäristö on hieno mutta samaa aseukkelien lahtausta hiippaillen tai ammuskellen. Ekat kentät on aina vain muutama ukko ja pari tuntia kun on pelannut niin on jo hirveä armeija vastassa ja sit räiskitään loppuun asti ja välillä keräillään jotain kukkia jne. Näyttää kyllä todella geneerisen tylsältä ja kaavamaiselta.