Rise of the Tomb Raiderista uusi miljoonakerhon jäsen – pc-versiolle tarkka julkaisupäivä

Rise of the Tomb Raiderin myydessä Xboxeilla yli miljoona kappaletta on pelin pc-version tarkka julkaisupäivä selvinnyt.

5.1.2016 20:13

Xbox Onella ja Xbox 360:llä jo marraskuussa tavattu Rise of the Tomb Raider on päivätty nyt virallisesti myös pc-versionsa osalta. Square Enix ja Crystal Dynamics ovat vahvistaneet, että peliä päästään pelaamaan Windows-koneilla 28. tammikuuta alkaen.

Hintaa pelin perusversiolle kertyy pc:llä 50 euroa. Sen ohella pelistä tuodaan saataville myös kausikortin sisältävä 80 euron Digital Deluxe Edition ja Square Enixin verkkokaupassa kaupiteltava 130 euron Collector’s Edition. Pelin kausikortin voi ostaa myös erikseen noin 30 eurolla.

Minimivaatimukset Rise of the Tomb Raiderin pc-version osalta näyttävät seuraavilta.

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 7 64-bit
  • Prosessori: Intel Core i3-2100 tai AMD:n vastaava
  • Muisti: 6 Gt RAM
  • Grafiikka: NVIDIA GTX 650 2Gt tai AMD HD7770 2Gt
  • DirectX: Versio 11
  • Tallennus: 25 Gt vapaata muistia

Samalla tällä viikolla on Rise of the Tomb Raiderin osalta selvinnyt, että joulukuun jälkeen peliä on myyty kuluttajille nyt yli miljoonan kopion edestä. Hassummin ei mennyt myöskään muilla Xboxin loppuvuoden pelijulkaisuilla, sillä Microsoftin mukaan myös Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 6 ja Gears of War: Ultimate Edition ovat myyneet yli miljoonaa kappaletta.

Rise of the Tomb Raiderin pc-julkaisun jälkeen odottelemaan vielä joudutaan pelin PlayStation 4 -versiota. Julkaisunsa sen on tarkoitus saada vasta kuluvan vuoden lopulla.

Lähde: Tomb Raider Tumblr, Steam, Xbox Wire, Aaron Greenberg (Twitter)

Lisää luettavaa