Rise of the Ronin on uusi PS5-toimintaroolipeli Team Ninjalta / Uutiset / pelaaja.fi

Rise of the Ronin on uusi PS5-toimintaroolipeli Team Ninjalta

14.09.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Sony on paljastanut uuden toimintaroolipelin PlayStation 5:lle.

Team Ninjan kehittämä Rise of the Ronin on 1800-luvun loppupuoliskon Japaniin sijoittuva avoimen maailman toimintaroolipeli. Pelin kerrotaan tarjoavan historiallisen asetelmansa inspiroimaa toimintaa, jossa asemansa on niin katanoilla kuin uusilla tuliaseillakin.

Seitsemän vuoden ajan työn alla ollutta Rise of the Roninia kuvaillaan Team Ninjan historian kunnianhimoisimmaksi ja haastavimmaksi projektiksi. Pelin kerrotaan kuitenkin rakentuvan studion vahvuuksille ninja- ja samurai-toimintapelien kehittäjänä. Toiminnan ohella Rise of the Roninin kerrotaan sisältävän monikerroksisen tarinan, jonka varrella pelaajat pääsevät tekemään päätöksiä, joilla on merkitystä tarinan kannalta.

Julkistustrailerin mukaan Rise of the Ronin julkaistaan konsoliyksinoikeudella PS5:lle vuonna 2024. Muotoilun perusteella peli julkaistaneen siis myös pc:lle.

Lähde: PS Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa, toivon vaan että pelaajat löytävät tämän pelin AC red ja mahdollisen Ghost of tsushima pc-käännöksen (mikäli uskomme geforce now vuotoa) lisäksi.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Tuosta trailerista ei nyt selvinnyt onko kyseessä Niohin tyyppinen toimintaräiske vai onko pelissä oikeasti roolipeliominaisuuksia. Jään mielenkiinnolla odottelemaan lisätietoa pelistä.

Käyttäjän Hege kuva
Hege

Muuten on kiinnostavan näköinen tekele, mutta viime vuonna tuli jo pelattua Nioh 2 ja Ghost of Tsushima. Trailerin perusteella tässä näyttäisi olevan joitain samankaltaisuuksia molempiin peleihin, mutta onko tällä tarjottavana mitään, mitä Nioh 2 ja Ghost of Tsushima ei olisi jo tarjonneet?