Robin Hood -verkkopeli Hood: Outlaws & Legends valmistautuu tositoimiin – uutta pelikuvaa ja lisäsisältösuunnitelmat julki / Uutiset / pelaaja.fi

Robin Hood -verkkopeli Hood: Outlaws & Legends valmistautuu tositoimiin – uutta pelikuvaa ja lisäsisältösuunnitelmat julki

2.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Hood: Outlaws & Legends, Robin Hood, Focus Home Interactive, DLC, Sumo Digital,

Lähestyvään ryöstöverkkopeli Hood: Outlaws & Legendsiin on saatu parikin tuoretta vilausta näin reilun viikon verran ennen uutukaisen julkaisua. 

Perjantaina Sumo Digital ja Focus Home Interactive tarjoilivat pelistä kahdeksan minuutin esittelypätkän, jossa käydään läpi keskiaikaisen ryöstelyn nyansseja kehittäjäkommenttien kera. Huomiota saavat osakseen varsinkin hiippailu ja eri hahmoluokkien erikoistaitoja hyödyntävä tiimityöskentely., joilla on tarkoitus kamppailla niin tekoälyvihollisia kuin vastapuolen pelaajajoukkuetta vastaan.

Aiemmin viikolla yhtiöt valottivat myös Hood: Outlaws & Legendsin julkaisua seuraavia sisältösuunnitelmia. Monien modernien verkkopelien tavoin myös se on laajenemassa kausittaisellla tahdilla saaden ilmaiseksi vielä niin uusia hahmoja, pelitiloja, karttoja kuin pelillisiä muutoksia. Menoa tuetaan tietysti maksullisilla taistelupasseilla, joilla avaamaan pääsee ylimääräistä kosmeettista lisäsisältöä.

Hood: Outlaws & Legends tuodaan pc:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle toukokuun 10. päivä. Ennakkotilaajille luvataan ennakkopääsyä ryöstömaille jo kuitenkin kolme päivää aikaisemmin.

Lähde: Focus Home Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja