Robin Hoodin taru kokee uusia käänteitä – Hood: Outlaws & Legends paljastui uudelle ja nykyiselle sukupolvelle / Uutiset / pelaaja.fi

Robin Hoodin taru kokee uusia käänteitä – Hood: Outlaws & Legends paljastui uudelle ja nykyiselle sukupolvelle

7.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Hood: Outlaws & Legends, Focus Home Interactivem Sumo Digital, 2021, PS5, Xbox Series X,

Uusi kevyesti Robin Hoodin legendaan pohjautuva verkkopeli Hood: Outlaws & Legends on paljastunut.

Sumo Digitalin kehittämässä ja Focus Home Interactiven julkaisemassa teoksessa toisistaan ottavat mittaa kaksi nelihenkistä rosvojoukkoa, jotka pyrkivät anastamaan pelialueella olevan aarteen. Tiimit joutuvat tietysti kilpailemaan ryöstösaaliista keskenään, mutta ongelmia aiheuttavat myös aarretta piirittävät tekoälyvartijat, joiden ohi pitäisi myös onnistua jotenkin pääsemään.

Ryöstelyä pidetään mielenkiintoisena niin erilaisilla kyvyillä kyllästetyillä hahmoilla kuin näiden varustamisella. Maailma on asetelmaltaan pääasiallisesti hyvin keskiaikainen, joskin realistisempien yksityiskohtien ohella mukaan on saatu myös jonkin verran mystisyyttä ja magiaakin.

Hood: Outlaws & Legends julkaistaan PS5:lle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle ensi vuoden aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Itseä ei kauheasti tämä kiinnosta, mutta Robin Hood on hahmo, jota ei kauheasti ole peleissä hyväksikäytetty. Mutta jokin Thiefin tyyppinen Robin Hood seikkailu, ehkä lisäksi vielä hiukan joukkojen johtamista ja kehittämistä, kiinnostaisi enemmän.

Nostoja