RoboCop saapuu ja tarina jatkuu – Mortal Kombat 11: Aftermath paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

RoboCop saapuu ja tarina jatkuu – Mortal Kombat 11: Aftermath paljastettiin

6.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

NetherRealm Studios ja WB Games ovat paljastaneet laajennuksen Mortal Kombat 11:tä varten. Niinkin nopeasti kuin toukokuun 26. päivä tuloaan tekee Aftermath, joka kasvattaa peliä niin uudella tarinalla, hahmoilla kuin muilla pienlisäyksillä noin 40 euroa vastaan.

Tarinaltaan Aftermath seuraa pääpelin loppua, jota saapuu sekoittamaan vanha juonitteleva velhopahis Shang Tsung. Tämän mukana esittelyn peliin saavat niin paluun tekevinä naamoina Sheeva sekä Fujin, kun taas tuoreena vierailijana mukaan saadaan itse RoboCop Peter Wellerin äänellä ja kasvoilla varustettuna..

Aftermath-lisäriä tuetaan vielä myös ilmaisella päivityksellä. Sillä peliin tuodaan joukko klassisia kenttiä, kenttäkohtaisia fatality-lopetusliikkeitä sekä iloisia friendship-viimeistelyjä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Hienoa, että tukevat peliä vielä ensimmäisen vuoden jälkeen, mutta eniten kiinnostaa se, että pystyykö RoboCop nyt ykskaks hyppimään? Menee immersio, jos pystyy ja lapsuuteni on valhetta.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Tämä oli itselleni valehtelematta paras peliuutinen sitten pääpelin julkistuksen! Vaikka Kombat Pack 2:sta on kiertänyt huhuja jo iät ja ajat, kukaan tuskin odotti, että uusien hahmojen rinnalla saataisiin kaikki toivotut lisäsisällöt tarinan laajennuksesta frienshippeihin. Ainoastaan RoboCop vaikuttaa turhakkeelta varsinkin, kun pelissä on jo kyborgihahmot Frost ja Terminator sekä biomekaniikkaa hyödyntävät Kano, Jax ja Jacqui Briggs. Toisaalta olen helpottunut, ettei sen tilalle pantu jotain typerää Ash Williamsia tai Pennywise-pelleä.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1
Lainaus Poliisitapaus

...jotain typerää Ash Williamsia...

Häpeä sanojasi!

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy
Lainaus Poliisitapaus

...sen tilalle pantu jotain typerää Ash Williamsia

Seuraavaksi varmaan kehtaat väittää, että Negan on hyvä hahmo.