Robottikultakuumetta ei noin vain tyydytetä – aluevaltaus jatkuu ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Robottikultakuumetta ei noin vain tyydytetä – aluevaltaus jatkuu ensi viikolla

24.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Ruotsalaisesta pienpeliosaamisesta näytteitä antanut latauspeli SteamWorld Dig on kulkenut elämässään pian täyden ympyrän. 3DS:llä ensi kertaa debytoinut ja siitä pc:lle ja PlayStationeille saapunut kehuttu 2D-loikinta on vihdoin alkavalla viikolla palaamassa Nintendo-pelaajien hyväiltäväksi Wii U -version muodossa.

– Image & Formilla ja Nintendolla on jo pitkä yhteinen historia. Julkaisimme ensimmäisen pelimme Nintendon konsolille vuonna 2010 (SteamWorld Tower Defense) ja useat meistä ovat suuria Nintendo-faneja. Julkaiseminen Wii U:lle tuntuu siis mahtavalta, kertoo Image & Formin pr-vastaava Mikael Forslind.

Wii U:n eShopiin SteamWorld Dig on tupsahtamassa 28. elokuuta yhdeksän euron hintaisena pelinä. Kuten odottaa saattaa, on Wii U -versio oppinut yhden jos toisenkin tempun pc-veljeltään varsinkin graafisilta ansioiltaan, minkä lisäksi pelata pystyy nyt myös pelkkää Wii U:n GamePadia tuijottamalla. Tuki Pro Controlleri kyllä löytyy myös.

Mikäli hallusta löytyy ennalta myös 3DS:n versio SteamWorld Digista, voivat eurooppalaiset pelaajat hankkia pelin Wii U:lle 25 prosentin alennuksella.

Lähde: Image & Form, NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Peli on aivan mahtava, mutta ongelmana on että se on lyhyt ja samanlainen joka pelikerta. Toisinsanoen jos sen on siis kerta jo 3DS:lle kerran hommannut niin en ainakaan itse lähtisi toistamiseen Wii U:lle hommaamaan 25% alennuksella. Muutenhan hyvä vain että saavat useammalle laitteelle jos kerta HD graffatkin on valmiina.

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Heh olin unohtanut jo koko WiiU:n. =D

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus käyttäjältä Celleri

Heh olin unohtanut jo koko WiiU:n. =D

Ja tuon kommentin pointti oli mikä?

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Loistava peli, kokeilkaa jos ette ole sitä vielä tehneet.

Nostoja