Robottiräiskintä Hawkenin pc-kuolema näyttää koittaneen / Uutiset / pelaaja.fi

Robottiräiskintä Hawkenin pc-kuolema näyttää koittaneen

3.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Ilmainen robottiräitkinstäpeli Hawken vaikuttaisi tulleen tiensä päähän pc:llä. Sen virallisilla Facebook-sivuilla pelin kehittäjät ovat kertoneet, että Hawkenin Steam-version palvelimet lyödään kiinni tammikuun 2. päivä, jolloin se vedetään samalla pois saatavilta.

Pelin lisäsisällön myynti päättyy virallisesti jo tällä viikolla.

Syyksi palvelimien sulkemiselle on annettu tekijätiimin "kehitystyön uudelleenkeskittäminen". Toistaiseksi kehittäjät eivät ole kertoneet mitään Hawkenin viime vuonna lanseerattujen Xbox One- ja PlayStation 4 -versioiden sulkeutumisesta. 

Hawkenilla on jo valmiiksi ollut mutkikas historia takanaan. Julkistuksensa se sai ensimmäistä kertaa vuonna 2011 ja sitä ylläpidettiin ensin julkaisija Meteor Entertainmentin ja Adhesive Gamesin toimesta. Vuonna 2014 Meteor kuitenkin kaatui, mikä johti pitkään hiljaisuuteen pelin ylläpidon osalta. Lopulta keväällä 2015 pelin nappasi haltuunsa Reloaded Games, joka oli aiemmin tunnettu myös kuolleen APB-massiivimoninpelin hankinnasta.

Pitkän päivityshiljaiselon jälkeen Reloaded Games ehti lupailla Hawkeniin pc:llä täksi vuodeksi jonkinlaista uudelleenjulkaisupäivitystä, jota se testaili aiemmin keväällä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että peli kuolee jääden Steamissa early access -tuotteeksi.

Lähde: Hawken (Facebook)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.